Pàgines d’interès

Kit Digital amb DMS3

Serveis d'Inbound màrqueting i growth agency

ebook: Tot el que has de saber del MÀRQUETING DIGITAL (VOL. 1)

Posts recents

Millora el rendiment a WordPress: la importància de les imatges

Les imatges t’ajuden a explicar la història de la teva marca o empresa. T’expliquem com convertir-les en un recurs òptim sense que et generin mals de cap.

Google Ads canvia, i ens agrada!

Google Ads està en constant moviment, a la recerca de millorar i adaptar-se a les necessitats dels anunciants. En aquesta ocasió, ha implementat en un nombre reduït de comptes, una nova interfície d’usuari a Search Ads 360 per proporcionar una experiència més organitzada i eficient als anunciants que busquen eines i solucions per fer créixer el seu negoci.

eCommerce que funcionen

Una botiga online ha de funcionar. Ha de vendre. Ha de ser còmoda per l’usuari i ha de generar confiança. Expliquem com ha de ser un eCommerce d’èxit.

Link Building: optimitza el SEO de la teva web

L’estratègia del Link Building consisteix en aconseguir enllaços de valor. És una eina de SEO essencial a l’hora de posicionar-te als cercadors.

Programació d’una aplicació mòbil: un cas d’èxit a Arcas Ollé

A DeMomentSomTres hem estat treballant en la programació i el disseny d’una aplicació mòbil per Arcas Ollé, una empresa especialitzada en la fabricació de caixes fortes. L’èxit del projecte ha consistit a reprogramar i redissenyar l’aplicació mòbil des de zero.

Com detectar una campanya d’email amb malware adjunt

A DeMomentSomTres us expliquem com detectar si esteu sent víctimes d’una campanya d’email amb malware adjunt i si és així què fer per solucionar-ho.

Bones pràctiques de gestió de codis QR

Els codis QR són un recurs molt interessant per connectar el món online i offline però tenen un costat fosc.

Per gestionar correctament t’oferim 3 bones pràctiques de gestió de codis QR i una plantilla gratuïta per gestionar-los.

Social Media Shopping o com vendre a les xarxes socials

Els usuaris busquen experiències de compra fàcils i còmodes. El Social Shopping permet fer-ho sense sortir de l’aplicació de la xarxa social.

Fresh feed 1
Fresh feed 2
Fresh feed 3
Fresh feed 4

© DeMomentSomTres