Pàgines d’interès

Serveis d'Inbound màrqueting i growth agency

Kit Digital amb DMS3

ebook: Tot el que has de saber del MÀRQUETING DIGITAL (VOL. 1)

Posts recents

Com convidar els teus contactes a seguir la teva pàgina de LinkedIn

Descobreix com pots convidar els teus contactes a seguir la teva pàgina de LinkedIn amb DeMomentSomTres. Segueix aquests passos!

RIAL Marketing

El 2023 passarà a la història com l’any del ChatBot i l’IA al servei de les masses. I donem la benvinguda al 2024 i el Real Marketing.

La bellesa del naming

Alguna vegada t’has preguntat per què certes marques se t’han quedat gravades a la memòria? Això és el resultat d’una bona estratègia de marca combinada amb l’elecció d’un nom que ressona. T’ho expliquem.

Sensacions o KPI per valorar campanyes de màrqueting

En un món on es generen i consumeixen zettabytes de dades, els KPIs (Key Performance Indicator) ens ajuden a enfocar els nostres esforços. Mesuren el rendiment i el progrés cap a un objectiu específic al llarg del temps. T’expliquem tot el que necessites saber sobre els KPI.

Manual d’importació i exportació de productes amb WooCommerce

En aquest manual, t’expliquem com fer una importació i exportació de productes amb WooCommerce de manera senzilla i efectiva.

Cas d’èxit: Optimització de la gestió d’aigua d’Adesco mitjançant la integració amb l’ERP Odoo

Hem tingut l’oportunitat de treballar en un projecte per Adesco per optimitzar la seva gestió de comandes mitjançant la integració amb el seu sistema ERP Odoo.

Publicitat a les xarxes socials al 2022: a un clic de l’èxit

Invertir en anuncis a xarxes socials t’acostarà als teus objectius: enforteix la identitat de marca, diferencia’t i optimitza les vendes.

Fresh feed 2
Fresh feed 3
Fresh feed 4
Fresh feed 5

© DeMomentSomTres