DeMomentSomTres és un equip DE PROFESSIONALS del MARKETING DIGITAL

DeMomentSomTres és DMS3: una manera d’entendre el Màrqueting Digital

Érem tres i ja fa temps que som molts més. Venim dels tres pilars de la comunicació: forma, missatge i canal. De moment ho expliquem així, en tres frases.

Els socis de DeMomentSomTres professionals globals enfocats al màrqueting

Anna Mata

Anna Mata

Quan descanso, treballo

Filòloga clàssica i masteritzada en Inbound Marketing. Sap de llatí i grec. L’estratègia li ve de Tucídides i la narrativa del cinema. És sòcia fundadora de DeMomentSomTres i posa ordre diàriament.
Marc Queralt i Bassa

Marc Queralt i Bassa

M'agraden els trencaclosques

Enginyer informàtic d’origen, MBA i masteritzat en Màrqueting Digital. Programa com els àngels i té visió d’empresa. És soci fundador de DeMomentSomTres i qui dóna les ordres quan és necessari.

L’equip de DeMomentSomTres

Els sospitosos habituals en una roda de reconeixement del màrqueting digitals. Alguns són residents al despatx i altres venen a fer cafès diàriament.

Raül González

Narrativa gràfica

Dissenyador de capçalera. Membre del Consell Jedi de DeMomentSomTres en qüestions estètiques i morals. Solucionar els problemes vinculats a la comunicació dels nostres clients, sempre amb el disseny com a eina és la base de la seva filosofia.

Núria Gallego

Comunicar és emocionar

Amb mil punts de llibres, filmadora de records, escriptora de mons fantàstics, viatgera a través de la música i amant dels animals. 

Va començar al món audiovisual i segueix en constant aprenentatge, però ara, dins l’univers digital. 

Txell Mesalles

Comunico, llavors existeixo

Amant de capturar moments, sigui amb la càmera o amb el mòbil.

Apassionada de la gastronomia. De naturalesa creativa, d’escriptura enginyosa i mai deixar d’aprendre com a lema de vida.

Irene Queralt Sans

[Fill the blank]

And there’s a million things I haven’t done
But just you wait, just you wait.

Estudiant de teatre musical però depèn del dia pot ser: Lorem Ipsum Maker, Experta en Canva, Traductora amb potes, Divi Builder, Video Editor… just ask.

Gemma Moncho

Periodista inquieta

Quan es deixa l’adoptem una estona. Periodista inquieta amb un tarannà diferent de fer les coses. Treballa en els seus propis projectes i també amb nosaltres.

Maria Carbó

NI SIC ni hòsties

Lingüista, la millor. Correctora d’ofici, copy d’adopció. Perquè uns bons continguts depenen d’un dominini lingüístic impecable. Sap de llibres d’estil, de nomenclatura i d’argot en les llengües d’ús de DeMomentSomTres. Treballa per a les grans corporacions del país i amb nosaltres.

Xavier Boada

Va arribar abans que Internet

La comunicació digital necessita de servidors, xarxes, ordinadors, impressores, telèfons mòbils i mil aparells electrònics més. En Xavi els coneix des que van aparèixer. Ell ja hi era fent servir módems i altres enginys semblants. Ara però se’ns ha aficionat a la impressió 3D.

Eva Sans

Llàpis o Photoshop?

l·lustradora de capçalera i fins fa un temps companya de paret. Dibuixa, fa llibres de text, infantils i juvenils. Ningú coneix el Photoshop com ella ni tampoc l’Illustrator.

Jordi Salvat

Del Camp al món

La comunicació institucional és el seu fort. Coneixedor de la realitat política del país i dels misteris de les administracions locals i alma mater del Congrés de Comunicació Local d’Altafulla.

Maria Sarrió

Legal, it's me

Legalment adequada. Formalment necessària. Consultora especialista en qüestions financeres d’emprenedoria empresarial. Sap tot el que cal saber sobre viabilitat en negocis.

Anna Vallhonesta

Els caps de setmana, no!

Periodista versàtil. Tant pot ser que et retransmeti uns castells, organitzi un aniversari o es llanci per una tirolina. Com a tot DeMomentSomTres, el que li preocupa és comunicar amb rigor.

Montse Poch

És molt de Freehand

Dissenyadora fundadora de DeMomentSomTres. Es defineix com a creadora i dissenyadora de sensacions. És insuperable en dissenys inesperats i elegants.

Ja veus que som fàcils. Vols conèixe'ns més?

Si estàs interessat en que col·laborem o que et resolguem algun problema, No dubtis d’enviar-nos quatre línies.