Treballa
amb nosaltres

Consulta les nostres oportunitats de treball

Social media manager

A DeMomentSomTres estem buscant un perfil de social media manager per crear i planificar continguts per a Xarxes Socials dels nostres clients (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter).
Busquem una persona creativa, organitzada i capaç de gestionar de forma autònoma els diferents canals i comptes de clients.

Vilafranca del Penedès

Jornada completa

+ info

Dissenyador/a maquetador/a web UX

A DeMomentSomTres estem buscant un perfil de dissenyador/a i maquetador/a web per a dissenyar, desenvolupar i optimitzar pàgines web tenint en compte sempre la usabilitat i experiència de l’usuari.
Busquem una persona capaç de treballar en tot el procés de creació d’un entorn web des de l’inici fins a l’entrega de la web acabada i optimitzada.

Vilafranca del Penedès

Jornada completa

+ info

Som una empresa de Màrqueting Digital (i terrestre) amb seu principal a Vilafranca del Penedès i amb clients d’arreu del món.

La nostra missió és ajudar a les empreses a créixer i a vendre més i millor.

Som una Growth Agency i els serveis que oferim encaixen en la filosofia de l’Inbound Marketing, cobrint des de l’estratègia fins a l’execució tàctica. Oferim serveis personalitzats d’acord amb les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients.

Si estàs interessat en treballar amb nosaltres, no t’ho pensis dues vegades i omple el següent formulari.

Envia el teu currículum vitae

Nom i cognoms*
DD slash MM slash YYYY
Hidden
Tipus de fitxers acceptats: pdf., Màx. mida de l'arxiu: 1 MB.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.