Google MyBusiness i restauració

04-11-2020 | Blog de comunicació i màrqueting digital

Temps difícils per a la restauració, perquè en moltes zones les restriccions arriben fins i tot a només permetre el takeaway o per emportar de tota la vida. D’altres, control estricte d’aforament. Tot això unit al fet que la gent recela cada vegada més d’estar en espais tancats on hi hagi multituds, o simplement grups de persones que no són els habituals.

Amb això no volem dir que la gent hagi deixat de fer servir els serveis de restauració. No està passant això sinó que el comportament està canviant. Però, amb quina mesura les empreses de la restauració s’han adaptat a aquest canvi de comportament?

La importància de la presència a Google dels bars i restaurants

Google MyBusiness

La primera opció dels usuaris per tenir informació de restaurants i bars és fer una cerca a Google. Ràpidament la informació que apareix, la fitxa de Google MyBusiness, és si l’establiment està obert o tancat i tot seguit els botons més interessants: la web – essencial per poder consultar la carta i fer la compra online – i el telèfon.

En cas de dubte sobre si decantar-se pels serveis de l’establiment, l’usuari consulta les ressenyes, o bé valora quina és la qualitat mitjana que s’expressa amb les estrelles il·luminades (un màxim de 5). Per incentivar als clients que deixin ressenyes, pots seguir els passos que t’indiquem en aquest post: Com crear un enllaç a la web perquè ens deixin ressenyes a Google

Google MyBusiness i restauració 1
La Fonda Sport no ha parat en cap moment de la pandèmia. Dels primers restaurants que va decidir implementar un sistema de venda online.

Opcions Covid de Google MyBusiness

Mentre duri l’estat d’incertesa durant la pandèmia, Google ha habilitat eines per ressaltar informació rellevant sobre horaris, serveis, novetats. És molt recomanable fer-ne ús. Ho trobaràs a la targeta específica de la pàgina d’inici.

Google MyBusiness i restauració 2
Demana'ns un assessorament gratuït T'ajudarem a posicionar-te a Google

Arxius