Google Ads està en constant moviment, a la recerca de millorar i adaptar-se a les necessitats dels anunciants. En aquesta ocasió, ha implementat en un nombre reduït de comptes, una nova interfície d’usuari a Search Ads 360 per proporcionar una experiència més organitzada i eficient als anunciants que busquen eines i solucions per fer créixer el seu negoci.

Google Ads fa proves amb un nou disseny per millorar els fluxos de treball

Com sempre, Google ofereix un període de proves per als més intrèpids. Nosaltres ja ho hem provat, però si no ens agrada, sempre tenim l’opció de tornar enrere.

Un nou menú de navegació

S’ha reestructurat el menú de navegació perquè es pugui accedir a totes les eines i funcions de Google Ads des d’un únic lloc. Ara, en lloc dels tres menús separats als quals estem acostumats, hi ha un sol menú millor organitzat que ofereix una navegació més coherent i intuïtiva, ja que les opcions del menú ja no es desplacen ni desapareixen mentre interactues amb la interfície. A més, s’ha afegit un botó “Crear” perquè es pugui crear campanyes i grups d’anuncis de forma més ràpida i senzilla.

Una interfície reorganitzada

Les tasques relacionades s’han agrupat per facilitar l’accés a les eines i funcions de Google Ads. A més, s’han afegit dues categories de navegació:

Objectius

Ara, els objectius es troben en una posició més destacada dins del menú de navegació. Això ressalta la importància de definir objectius, perquè les solucions basades en intel·ligència artificial puguin optimitzar les campanyes i obtenir conversions que realment millorin els resultats. Aquesta nova categoria de menú ofereix una visió unificada dels objectius i el mesurament de conversions.

Audiències, paraules clau i contingut

Aquesta categoria de menú combina les eines que permeten definir a qui es vol arribar juntament amb les eines que permeten controlar com arribar-hi. Inclou paraules clau de cerca, audiències, ubicacions i contingut. Aquesta reorganització no afecta la funcionalitat de les paraules clau de cerca, que segueixen sent una forma efectiva d’arribar a una audiència rellevant.

Un disseny renovat

Amb l’objectiu de proporcionar un entorn visual més net i sense distraccions, s’ha realitzat una renovació en l’aspecte de la interfície. S’ha canviat la tipografia, substituint la font Roboto per la font Google Sans, que s’ha ajustat en mida per garantir una millor llegibilitat del text. També s’han introduït noves icones al menú de navegació i s’ha destacat en color blau la part de l’experiència d’usuari per situar l’anunciant on es troba en cada moment.

Amb aquest nou disseny d’interfície, Google Ads busca proporcionar als anunciants una eina més efectiva i fàcil d’utilitzar per aconseguir millorar la gestió de les campanyes publicitaries i optimitzar el rendiment dels anuncis.

Què has de tenir clar abans de realitzar una campanya de Google Ads?

Abans de començar, has de saber què vols vendre i quin és el teu objectiu amb la campanya. Això t’ajudarà a definir el públic objectiu i les paraules clau que utilitzaràs per arribar a ell.

Per aconseguir que la teva campanya tingui èxit, és fonamental segmentar a la teva audiència en petits grups en funció de característiques compartides. Així podràs adaptar el contingut a les seves necessitats i augmentar la taxa de clics i les possibilitats de conversió. A més, també hauràs de saber on anirà el tràfic que generis, és a dir, quina serà la landing page.

Si tens dubtes sobre com gestionar els teus Ads, a DeMomentSomTres ho tenim per mà. Contacta amb nosaltres o reserva una reunió i t’ajudem a treure el màxim rendiment a les teves campanyes.