Els Sistemes de gestió d’aprenentatge o LMS són un recurs que moltes empreses i professionals ja utilitzen per a oferir serveis d’aprenentatge en línia i a l’abast de tothom, cursos online per entendre’ns. Alguns exemples corrents serien Moodle o Google Classroom. Al cap i a la fi, a més de ser una manera de vendre i generar ingressos a canvi d’un servei, també és una bona manera d’oferir una alternativa a les conferències o classes presencials, que no sempre són accessibles per a tothom, ja sigui per lloc, horari o altres. Un eLearning ben gestionat, pot ajudar a la teva marca a guanyar transparència i generar confiança entre el teu públic.

Un exemple real: Marta Salud Sexual

Aquesta setmana s’ha fet públic el nostre primer projecte d’eLearning, que hem generat a la pàgina web de Marta Salud Sexual amb un integrat amb WordPress i Woocommerce. S’ha aprofitat la celebració del Dia Internacional de la Menopausa per a fer el llançament del curs de manera que aporta més valor al producte.

La Marta és divulgadorai desitjava poder anar més enllà de les sessions presencials. Per això, DeMomentSomTres ens hem ocupat de construir un espai on ella només s’ha hagut de preocupar de generar el seu propi contingut. Hem dissenyat un LMS integrat amb la seva web.

Beneficis d’aquest eLearning

Per a Marta Salud Sexual

 • No requereix gestió per part del tutor: només ha de preocupar-se de generar el contingut relacionat amb la seva temàtica.
 • Reduir el temps, esforços d’administració i diners: el contingut es puja una sola vegada, però perdurarà i serà reutilitzable.
 • Fomenta la comunicació: és una plataforma on la comunicació no va a una sola adreça, sinó que és de fàcil difusió.
 • Sistema fàcilment escalable. El nombre d’alumnes pot incrementar d’un dia per l’altre.

Per als usuaris

 • Immediatesa: només han de comprar el curs i, un cop pagat, ja poden començar amb les lliçons. 
 • Les eines que proporcionen les plataformes eLearning faciliten la inclusió de tots els usuaris a l’hora d’accedir a la formació.
 • Es pot accedir a qualsevol hora, des de qualsevol lloc i sense limitacions per a cap tipus de dispositiu o sistema operatiu.

DeMomentSomTres podem ajudar-te a que publiquis un pla d’eLearning amb capacitat de fidelitzar clients i òptim per a un creixement exponencial de la marca.

LMS integrat amb WooCommerce

Un sistema de gestió de l’aprenentatge és fonamental a l’univers de tecnologia educativa. LMS o Learning Management System és un programari destinat a planificar, dinamitzar, tutoritzar, avaluar, gestionar i administrar activitats d’aprenentatge en línia.

La integració d’un LMS amb WooCommerce fa possible que, mitjançant funcionalitats de comerç electrònic, puguis vendre cursos al teu lloc web: pots veure les dades de vendes i les comandes acabades i pendents dels teus cursos des dels informes.

A més, si t’interessa emetre cupons de descompte o factures en PDF, també és possible. En definitiva, pots utilitzar qualsevol complement de WooCommerce per a supervisar i millorar les teves vendes i estratègia de màrqueting.

Com dissenyar un eLearning amb èxit?

Tot dependrà del contingut que vulguis oferir al teu públic objectiu, però sempre hauràs de completar alguns passos clau:

 • Aportar contingut de valor sobre la teva empresa o el teu sector
 • Fer-lo visualment atractiu i accessible
 • Prioritzar el contingut multimèdia
 • Tenir clara la matèria abans de començar a publicar

Funcionalitats d’un sistema de gestió de l’aprenentatge

Un LMS o Sistema de gestió de l’aprenentatge és una plataforma en línia adaptada a oferir formació educativa i conferències sobre qualsevol temàtica. Comentem alguns factors bàsics:

 • Creació i publicació de contingut: Un LMS permet crear contingut del curs i publicar-lo en una varietat de formats diversa, incloent àudio, vídeo, multimèdia, documents, etc.
 • Gestió d’usuaris i cursos: LMS ofereix gestió d’usuaris i gestió de cursos. La inscripció d’usuaris, l’etiquetatge, l’administració de cursos, la gestió de comandes, la preinscripció i l’assignació de cursos es poden fer de manera automatitzada.
 • Gestió de comunicacions: Un LMS pot gestionar totes les comunicacions i notificacions del curs als usuaris interessats. Per exemple, pots enviar automàticament una notificació a tots els usuaris inscrits quan el professor publica una nova tasca.
 • Gestió d’informes: Un LMS pot generar una àmplia varietat d’informes, incloent-hi el progrés, la puntuació i la participació dels estudiants. Aquestes dades, posteriorment, seran útils per a obtenir informació rellevant sobre l’eficàcia del contingut del curs.
 • Creació i gestió d’avaluacions: Les avaluacions són una part clau de qualsevol procés d’aprenentatge. Un LMS facilita la creació i la gestió d’aquestes avaluacions, tant pel sistema com pel mateix tutor.

Disposar d’un LMS a la teva propia pàgina web de WordPress amb Woocommerce és còmode per a tu i pels usuaris interessats en els teus serveis, a més de ser una bona forma de generar trànsit a la web. Si tens alguna cosa rellevant a explicar al teu públic, t’animem a provar aquest mètode. Contacta amb nosaltres perquè t’ajudem.