Convertir-me en un professional de Twitter en 5 passos

22-03-2022 | Blog de comunicació i màrqueting digital

Els perfils professionals de Twitter et permeten mostrar informació específica sobre la teva marca o empresa. És essencial per a aconseguir una presència clarament definida dins la plataforma que s’allunyi de l’usuari general. La creació d’un perfil professional serà útil per a dotar la teva presència a Twitter de legitimitat.

Per què el vull?

Els comptes professionals permeten que les empreses, les marques i els creadors augmentin la seva presència a Twitter de manera gratuïta. A través de diverses eines enfocades a professionals, com les compres de Twitter o Quick Promote (que permet segmentar el públic i definir la duració de la campanya), la teva empresa podrà enfortir-se dins la xarxa.

Qui pot utilitzar un compte professional?

  1. Només cal superar una sèrie de requisits poc exigents:
    En primer lloc, no pots tenir un historial d’incompliment reiterat de l’Acord d’Usuari de Twitter.
  2. Serà necessari que el teu perfil estigui complet, és a dir, ha d’incloure un nom de compte, una biografia i una imatge. La identitat autèntica ha de quedar clara per a evitar la utilització d’identitats falses.
  3. No ser un compte dedicat a la paròdia o d’aficionats ni mostrar material visual dedicat a animals o personatges de ficció, a menys que aquestes imatges es relacionin directament amb la teva empresa o l’organització.

Com puc migrar d’un compte a un compte professional?

1. Dirigeix-te a la configuració del teu perfil i desplaçat fins a l’opció “Canvia al perfil professional”. Selecciona-la.

Convertir-me en un professional de Twitter en 5 passos 1

2. Un cop dins, escull la categoria que més s’ajusti al teu negoci.

Convertir-me en un professional de Twitter en 5 passos 2
3. Elegeix “empresa” o “creador”.
Convertir-me en un professional de Twitter en 5 passos 3
4. Prem “Accepta i Continua”.
Convertir-me en un professional de Twitter en 5 passos 4
5. Felicitats! Ho has aconseguit. Ara només caldrà que personalitzis i ajustis el teu nou perfil professional per a treure’n el màxim rendiment.
Convertir-me en un professional de Twitter en 5 passos 5

Arxius