Fresh feed: la nostra alternativa a Linktree

23-02-2022 | Blog de comunicació i màrqueting digital

No és una de les alternatives comunes que et surten quan busques a Google, si vols saber de què va tot això del Fresh Feed, et recomanem que continuïs llegint.

Quan es tracta de la necessitat de posar més d’un link a la bio d’Instagram, l’opció més coneguda és el Linktree, però no és el millor per la teva marca.

Inconvenients d’utilitzar Linktree a la bio d’Instagram

Pitjor posicionament SEO

Aquest és l’inconvenient més gran, Google valora de manera positiva que s’arribi a la teva pàgina a través d’altres webs, i Instagram és una de les que estan més ben vistes. Si ho fem a través del Linktree, li estem donant els clics a aquesta plataforma i restant-los a la nostra pròpia pàgina web.

Pèrdua d’informació valuosa

Tant Google Analytics com el Pixel de Facebook són eines que registren els clics i informació que ens `és de molta ajuda a l’hora d’analitzar resultats i millorar en la nostra feina. Si entren a la teva pàgina a través de Linktree, no té en compte aquell primer clic a la teva pàgina, fet que és dolentíssim de cara a una posterior estratègia de màrqueting.

Poca personalització

La imatge corporativa és súper important perquè tota la teva marca vagi en consonància i és cert que Linktree ens dona molt poques opcions a l’hora de triar una gamma cromàtica o una tipografia. Això és fatal, ja que fà que desentoni amb el branding i l’harmonia de la teva marca.

I no oblidem que és habitual que Linktree falli sovint i està fora del nostre control perquè no som els propietaris de la pàgina.

I… què és això del Fresh feed?

Després de canviar el link de la bio gairebé cada setmana perquè els nostres usuaris poguessin llegir els posts a la nostra web, vam decidir pensar en què seria millor tant per a nosaltres com per a vosaltres, sense haver de caure en la xarxa de Linktree.

Així doncs, vam decidir muntar el que anomenem Fresh feed, una espècie de Linktree a la nostra pàgina web, evidentment molt millor, ja que ens n’oblidem dels principals desavantatges amb què ens trobem amb aquesta plataforma.

  • El posicionament SEO és positiu per a la nostra pàgina web i les visites provinents del nostre Instagram seran íntegrament per la nostra pròpia pàgina.
  • Els resultats dels clics seran analitzables tant pel Píxel de Facebook com per Google Analytics, cosa que ens ajudarà a l’hora de fer anuncis i a l’hora de valorar els errors i els encerts a partir dels comportaments dels usuaris a la nostra pàgina web.
  • La personalització està a les nostres mans, hem dissenyat com hem volgut i seguint el look&feel de la nostra marca.
  • Tenim el control del domini i sabem que els enllaços són segurs per als usuaris.

Així és com es veu el Fresh feed en mòbil i en desktop:

fresh feed demomentsomtres
Fresh feed: la nostra alternativa a Linktree 1

En definitiva, si estàs pensant en desfer-te del Linktree, el nostre consell és que no busquis alternatives per la xarxa, és que dissenyis la teva pròpia pàgina d’enllaços per estalviar-te els obstacles digitals d’aquest tipus de plataformes i no quedar-te anclat.

I, si no saps per on començar o vols assessorament d’estratègia per la teva marca, pots posar-te en contacte amb nosaltres i concertem una consultoria gratuïta per parlar-ne.

Arxius