WooCommerce: nou component per gestionar els productes ocults

per | 26-11-2017 | Comerç electrònic, Desenvolupament | 0 comments

Plugin demomentsomtres woocommerce hide hidden

WooCommerce, el principal plugin de eCommerce per a WordPress, permet marcar que alguns productes estiguin ocults al catàleg.

No obstant aquest fet, els productes segueixen essent accessibles si en coneixes l’adreça. No només són accessibles sinó que a més mostren el botó d’afegir al carretó i, per això, poden ser adquirits pels usuaris, malgrat que no els estem ensenyant.

Amb una bona estratègia de posicionament SEO, Google acaba mostrant aquests productes de forma permanent i els usuaris els poden adquirir.

Per evitar això hem desenvolupat una extensió de WordPress que el que fa és no generar el botó per aquests productes. Com que l’extensió amaga els productes amagats, l’hem batejada DeMomentSomTres WooCommerce Hide Hidden i l’hem il·lustrat amb un gat amagat sota una estora.

A nosaltres ens ha servit per resoldre els problemes que tenien en aquesta línia alguns dels nostres clients que es trobaven amb el problema de tenir productes que no venen.

Ens vam plantejar la possibilitat d’eliminar aquests productes de la botiga però, tractant-se com era el cas de productes estacionals, ens interessava no perdre el posicionament d’aquests productes a nivell de cercadors ni tot l’esforç fet en SEO.

Per això l’opció per la que hem optat és construir aquest plugin de WordPress que ens permet amagar el producte mentre no es necessiti. Així doncs, qualsevol producte que estigui marcar com a producte ocult a WooCommerce, seguirà podent ser visible des dels cercadors però quan s’hi accedeix ja no es mostra el botó d’afegir al cistell de la compra. Naturalment, fa falta donar-li alguna explicació a l’usuari però com que hi ha una infinitat de casos, recomanem utilitzar els camps de descripció o descripció breu per tal de proporcionar-li aquesta informació.

A més, com ja va essent habitual a DeMomentSomTres, hem penjat l’extensió a WordPress per a que tots els que el necessitin el facin servir.

Confiem que et sigui tan útil com a nosaltres.

 

Arxius