Instawalk al Cementiri de VilafrancaEn el marc de la commemoració del 175 aniversari del cementiri de Vilafranca del Penedès, organitzem un Instawalk pel cementiri el dia 14 de juny al vespre. La nostra col·laboració amb l’esdeveniment va començar amb l’elaboració de la web concebuda com una exposició efímera de fotografies del cementiri. Ho explicàvem en aquest post.

Per als no iniciats, un Instawalk és la versió dinàmica de l’Instameet. Això és, un grup d’igers (usuaris d’Instagram) que ens reunim en un mateix espai sota un pretext per fer fotografies i difondre-les. En aquest cas, una visita guiada a un dels cementiris amb més valor patrimonial de Catalunya.

En aquesta ocasió, el nombre de participants estarà restringit a 20 persones que a més rebran un obsequi que consisteix en un pack de descoberta de Vilafranca. Podran fer-ne ús durant el 2014 i consisteix en entrades al Vinseum, al Most Festival, a altres visites guiades organitzades pel patronat de turisme, una visita sensorial a Cava Berdié i potser alguna sorpresa més que a dia d’avui no podem confirmar però que desvetllarem en els propers dies.

La inscripció estarà oberta fins una setmana abans de l’acte, que és quan ho anunciarem als participants i es pot fer al correu dms3@demomentsomtres.com. En el cas que hi hagi d’haver una selecció, serà per criteris de temàtica de la galeria dels igers.