Jam session de disseny web

24-03-2014 | Web

Web per promocionar el certamen de cartes d'amor

Els resultats de la Jam Session de Disseny Web l’endemà al matí

Aquest cap de setmana hem fet un desplaçament llampec a Sant Joan de les Abadesses per fer feina.

Ja fa uns quants dies que li havíem ofert al Jose del Cafè de l’Abadia la nostra col·laboració ajudant-lo en la difusió del seu certamen de cartes d’amor a les xarxes socials i a la web.

Des de la distància, havíem pogut construir una web sense pràcticament cap personalització que malgrat que permetia publicitar les bases del concurs des de qualsevol tipus de dispositiu amb navegador web (les llibretes de paper encara no, malgrat que al Jose li hauria agradat). Per no posar nerviós al Jose quan ho llegeixi hem evitat dir que ja estava muntada amb disseny responsiu.

Malgrat tota la seva bellesa tècnica era una web desangelada que no transmetia el caràcter retro i personal del certamen.

Així, aquest cap de setmana hem organitzat el que hem anomenat una Jam Session de Disseny Web al Cafè de l’Abadia de Sant Joan. Es tractava de deixar la web en condicions aportant-hi cadascun de nosaltres el nostre grau d’improvització. I ja ens tens a la Txell Jordà, l’Eva Sans, en @massarreta, DeMomentSomTres i, a estones, en Jose, buscant una imatge i establint uns continguts que reflectissin una mica el caràcter del certamen.

En menys de 4 hores vam deixar la web muntada i personalitzada sobre WordPress, fent servir una font cal·ligràfica -admetem ser una mica tarats i nostàlgics de la ploma estilogràfica- amb un fons d’estovalles de bar tacades de cafè. Els continguts també estan pensats des d’una perspectiva personal, incorporant algunes fotografies d’en Jose i l’Àngel (el carter) que ja que són els pals de paller d’aquesta història d’amor així donen una mica la cara.

I amb això, ja vam tenir la web cartesdamor.cat prou neta i endreçada per les cites d’aquesta setmana amb els mitjans tradicions (el dilluns al Lecturas i el divendres al Nou9).

I amb el regust d’una feina ben feta, vam decidir sopar i fer uns d’aquells gintònics que prepara en Jose quan no llegeix les cartes d’amor que li porta l’Àngel.

Arxius