II Certamen de Cartes d’Amor

Imatge del II Certamen Literari de Cartes d'AmorAquesta setmana s’ha donat a conèixer la segona convocatòria del Certamen Literari de Cartes d’Amor.  DeMomentSomTres en fem la comunicació digital.  Som conscients que pot resultar ser una mica contradictori ocupar-se de la comunicació digital d’un certamen que té com a base que els originals hagin de ser escrits a mà, en paper i que s’enviïn per correu postal. Però és que a banda de contradictoris també som uns romàntics!

Aquesta iniciativa neix d’una idea esbojarrada del Jose Alguacil, del bar de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses, que cansat de només rebre factures per correu, es va inventar la manera de rebre altres tipus de comunicacions més amables.  D’aquesta anècdota en deriva un premi literari que compta amb 200 participants només a la primera edició i una gran repercussió mediàtica.

Per tant, a la segona edició hi havíem de ser. Per amistat i per afinitat amb el projecte. Perquè nosaltres creiem en la comunicació digital per sobre de totes les coses i d’alguna manera li havíem de dir, al Jose, que va equivocat, que això d’escriure a mà i en paper està passat de moda, que ha passat a la història.

La nostra missió, doncs, és donar-li suport digital i fer arribar la iniciativa allà on el món offline no arriba. Perquè els participants es comptin per centenars i per demostrar que la comunicació digital no ha acabat amb les relacions humanes sinó que les ha enfortit complementant-les. Per molt que l’Àngel, el carter, digui que ara la seva feina té més sentit (compartint-ho al Facebook amb una emoticona riallera, això sí).