Aquest cap de setmana en el marc del programa de col·laboració entre DeMomentSomTres i el Premi el Lector de l’Odissea, hem fet una classe pràctica a uns quants membres del consell dels cent lectors per tal que puguin gestionar les xarxes socials i el blog de forma autònoma.

Assistents al curs de comunicació digital

Alguns dels assistents a la sessió de formació

Pel Premi el Lector de l’Odissea és especialment important fer ús de les xarxes socials per tal d’arribar a obrir aquest premi de narrativa en català a tots els lectors de parla catalana del món. I per això vam fer aquesta sessió de formació per explicitar l’estratègia de comunicació digital d’aquest premi.

Adjuntem els apunts per a que tots els que volgueu ajudar-nos en aquest projecte col·laboratiu d’explicar al món que hi ha aquest premi ho pogueu fer coneixent quina és l’estratègia de comunicació digital que volem seguir. Fixa’t que es tracta d’una estratègia de mínims.

T’apuntes a donar-nos un cop de mà amb aquesta estratègia de comunicació digital?

La primera fita és aconseguir alguns lectors més per la modalitat virtual del premi per abans del 15 de juny.

Si t’interessa ser lector pots fer-ho a premi.lodissea.com/xva-edicio/inscriu-thi/ tant en modalitat presencial (si ets de Vilafranca o hi pots arribar amb facilitat) o virtual per la resta del món.

Descargar (PDF, 1.05MB)