Com convidar els teus contactes a seguir la teva pàgina de LinkedIn

per | 15-03-2024 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

Convidar els teus contactes LinkedIn

En l’era digital, les xarxes socials juguen un paper clau en la visibilitat i el creixement de les empreses. LinkedIn és la plataforma líder per a professionals i ofereix eines excepcionals per a les empreses que busquen expandir la seva xarxa: la capacitat de convidar els teus contactes de primer grau a seguir la teva pàgina d’empresa. A De Moment Som Tres, volem compartir amb tu com pots aprofitar aquesta funcionalitat per a reforçar la presència de la teva empresa a LinkedIn.

Passos previs

Cal tenir en compte que per poder convidar als contactes a una pàgina de LinkedIn, és necessari tenir permisos d’administrador.

Passos per a convidar contactes

1. Ves a la teva pàgina:

Utilitza la barra de cerca a la part superior de la teva pàgina d’inici de LinkedIn per localitzar la pàgina d’empresa que vols promoure.

Com convidar els teus contactes a seguir la teva pàgina de LinkedIn 1

2. Inicia el procés d’invitació:

Si la pàgina que vols promoure és la de la teva empresa, fes clic a botó “Convidar” a la part superior dreta.

Com convidar els teus contactes a seguir la teva pàgina de LinkedIn 2

3. Selecciona els teus contactes: 

Pots seleccionar contactes de la llista completa, buscar un contacte específic mitjançant el camp “Buscar per nom” o utilitzar els filtres per a afinar la teva cerca.

Com convidar els teus contactes a seguir la teva pàgina de LinkedIn 3

4. Envia les invitacions:

Un cop hagis seleccionat els contactes, fes clic en el botó “Convidar”.

Consells Importants

  • Personalitza les teves invitacions: encara que LinkedIn no permet personalitzar el missatge d’invitació, pots seguir aquest pas amb un missatge directe, explicant per què creus que seria interessant per al teu contacte seguir la teva pàgina.
  • Limitacions: tingues en compte que pots convidar fins a 30 contactes al mes a seguir la pàgina de la teva empresa i fins a 50 contactes per a altres pàgines. Si superes aquest límit, rebràs un missatge d’error.
  • Selecció de contactes: és recomanable enviar invitacions només als contactes que puguin estar interessats en el contingut de la teva pàgina. Això assegura una recepció positiva i fomenta una participació genuïna.

Ampliar la xarxa de la teva empresa a LinkedIn pot ser tan simple com convidar els teus contactes a seguir la teva pàgina. A DeMomentSomTres, creiem en el poder de connectar i compartir amb la comunitat. Aprofitant aquesta eina, pots augmentar significativament la visibilitat de la teva empresa, atraient nous seguidors interessats en el que ofereix la teva empresa. No obstant això, recorda fer-ho de manera considerada, assegurant-te que les teves invitacions s’envien als contactes més interessats.

Amb aquests passos, estàs preparat per a començar a ampliar l’abast de la teva empresa a LinkedIn. A DeMomentSomTres, ens encanta veure com la nostra xarxa creix i volem ajudar-te a fer el mateix amb la teva.

Arxius