El 2023 passarà a la història com l’any del ChatBot i l’IA al servei de les masses. Ens hi hem abocat tots de ple com si no existís un demà. Tonto l’últim. El futur en safata, ja no hi ha res que no pugui fer un bot d’intel·ligència artificial. L’important és saber fer les preguntes i trenta mil tòpics més. Això no ho hem escrit des del ChatGPT, paraula, perquè encara ens divertim massa fent continguts i explicant històries.

Mentiríem, però, si diguéssim que no el fem servir intensivament. Ja ho explicarem en detall, però hem entrenat xats basats en documentació tècnica de les empreses, hem afinat en desenvolupaments, ens hem entrenat al metavers.

El 2024 serà l’any del Màrqueting Real, no pas perquè ens tornem monàrquics, sinó perquè les IA ens portaran a ser més genuïns, singulars i menys De Mentida. Més eficients, productius i menys Accessoris.

Això sí que ens ho ha escrit el ChatGPT

La intel·ligència artificial ja no és només una tendència, sinó una realitat en el màrqueting actual. A DeMomentSomTres, integrem la IA en el nostre treball diari, utilitzant-la per analitzar tendències, personalitzar campanyes i optimitzar estratègies.

Però, el que fa que la nostra aproximació al RIAL Marketing sigui única és el factor humà. Darrere de cada projecte on apliquem la intel·ligència artificial, hi ha un equip de professionals que orienta a la IA, assegurant-nos que treballi segons els nostres objectius i estratègies. És l’empatia el que ens diferencia i el que ens permet connectar amb el públic. Així, transformem les dades en històries, i les anàlisis en estratègies.

I ara siguem sincers: somien les IA en canelons de gall del Penedès?

Un client a qui ens estimem molt (nosaltres, els humans que tractem amb humans, ho fem això d’estimar-nos) ens va dir ahir que el que li preocupava més de la seva empresa era la intel·ligència natural. És un acudit de sobretaula de Nadal, però mira tu, que funciona.

A casa d’aquest client hem aplicat recursos d’IA tant com hem pogut i no ens ha anat gens malament, comptant que hem assolit nivells de productivitat i facturació a priori inabastables en el context actual de crisi perpètua. Això ho parlàvem compartint una ampolla de vi i degustant un caneló de gall del Penedès d’aperitiu.

Mentrestant, en un racó de món, un algoritme amb ganes d’aprendre treballava sense descans. I ens preguntem: somien les IA en canelons de gall del Penedès?

Les Intel·ligències Artificials no han vingut aquí perquè mentre treballen, nosaltres ens divertim; a DeMomentSomTres ens divertim des de fa 12 anys mentre treballem. Les tenim aquí perquè encara ens ho passem més bé treballant i aportant valor on se’ns espera. Persones al servei de persones.*

*Hem manllevat aquest eslògan a la tan recordada Caixa Penedès. In memoriam.

L’equip de DeMomentSomTres posa a prova la IA

Com a persones ocioses de poca feina, hem demanat a la IA una representació de l’equip de DeMomentSomTres, donant-li com a prompt unes quantes pistes sobre com som. Així és com ens ha representat.

Atenció, el contingut conté buenorrismo, hippies i substàncies perilloses.

Marc Queralt, CEO de DeMomentSomTres
Anna Mata, directora editorial de DeMomentSomTres
Raül González, director d'art de DeMomentSomTres
Ingrid Julià, cap de producció de DeMomentSomTres
Irene Queralt, dissenyadora gràfica de DeMomentSomTres
Núria Gallego, especialista en SEO de DeMomentSomTres
Arnau Català, programador de DeMomentSomTres
Martí Planas, dissenyador gràfic de DeMomentSomTres
Alba Feliu, creadora de contingut de DeMomentSomTres
Cristian Chamizo, creador de contingut de DeMomentSomTres
Judit Mallofré, creadora de contingut de DeMomentSomTres
Ian Sesma, maquetador de DeMomentSomTres
Roger, IA de DeMomentSomTres
DeMomentSomTres des de la perspectiva de la intel·ligència artificial IA

Benvingut 2024, any del RIAL Marketing!

I ara sí, ja li podem donar la benvinguda. Nosaltres l’esperem mentre fem uns dies de vacances mentre el Roger, el nostre bot hiperexplotat des de fa més de deu anys, somia en escudella i carn d’olla fent guàrdia 24/7.

Arxius