La majoria d’empreses i agències han estat utilitzant diverses eines i aplicacions durant anys, totes amb integracions complexes i que no ofereixen una visió integral de la interacció i la relació amb els clients a més d’una integració amb màrqueting. A nosaltres ens ha passat, a tu, segurament, també. Fins que va arribar HubSpot.

Per fer-ho breu, HubSpot és un programa de gestió integral dels processos de màrqueting basat en la filosofia Inbound, que consisteix en una comunicació associada al valor i no intrusiva que posa el consumidor al centre de tot. La idea central és crear xarxes d’atracció i processos automatitzats per atraure clients potencials.

Per què he d’utilitzar HubSpot?

HubSpot té el nucli en la gestió de relacions amb clients i leads, coneguda com a plataforma CRM o “Customer Relationship Management” Hub. Ofereix tot allò que necessites per a organitzar, monitorar i nodrir les relacions amb els leads i els clients.

Els objectius són clars: atraure visitants, convertir-los en leads i, finalment, aconseguir que es converteixin en clients i es fidelitzin. Entre les seves funcionalitats, hi trobem el registre automàtic de totes les activitats associades a clients, la unificació de la informació de contactes, converses amb leads i clients i la gestió de l’embut de vendes.

Amb HubSpot podràs…

  • Configurar un canal personalitzat per gestionar clients potencials amb tota la informació actualitzada. Establir una relació de tu a tu amb cada lead i client de manera optimitzada.
  • Integrar informació de la web: formularis, visites.
  • Gestionar les xarxes socials i Ads des d’una única plataforma.
  • Desenvolupar totes les fases de l’estratègia Inbound, creant contingut personalitzat per a cada grup d’usuaris.
  • Automatitzar el tancament d’oportunitats de venda.

HubSpot t’ajuda a que el teu negoci funcioni de manera més sòlida i concentrada. Totes les dades es troben en una ubicació centralitzada, fet que facilita l’organització, evitant les incoherències de les dades i les cares conseqüències en què poden derivar.

Oh! Els dashboards

La gestió implica control, ho sabem, però els informes d’anàlisi solen ser feixucs i a vegades incomprensibles. Els panells de control per defecte de la plataforma estan molt bé. Aptes per a qualsevol usuari i configurables per als més exigents.

Les mil cares de HubSpot

A banda del CRM Hub, la plataforma integra cinc mòduls més que es focalitzen en diverses àrees. Podràs configurar-los segons les especificacions de la teva empresa, ja que possiblement no necessites utilitzar-los tots.

Funcionalitat de Hubspot

Marketing Hub

El Marketing Hub és útil per a augmentar el tràfic i convertir més visitants en clients. Algunes de les seves funcionalitats principals són atraure tràfic específic a pàgines web a través de suggeriments de SEO, promocions a xarxes socials, missatges personalitzats i més, monitorar els clients i fer informes sobre l’impacte entre d’altres.

Sales Hub

El Sales Hub et permet recopilar dades rellevants dels teus prospectes i automatitzar les tasques i tancar els negocis de manera efectiva. 

Des del Hub et trobaràs amb diverses opcions per a organitzar-te i anar mesurant el funcionament de la teva empresa com programar reunions amb facilitat i crear plantilles de correu electrònic i fer-ne el seguiment.

Service Hub

El Service Hub és una manera de posar-te en contacte amb els teus clients i oferir-los la millor atenció, de manera que aquests puguin arribar a ser promotors de la teva empresa. Compta amb eines que permeten que el teu equip flueixi fàcilment i amb menys esforços, com xats en directe i “chatbots” i gestió d’interaccions amb els clients des d’una safata d’entrada universal.

CMS Hub

El CMS Hub conté una sèrie d’eines òptimes per a la gestió de continguts com, per exemple, recomanacions de SEO. Hi trobaràs recomanacions i optimització de SEO per a millorar el posicionament, temes flexibles per a crear webs de manera senzilla, informes per a esbrinar quins són els continguts i les campanyes que generen més leads.

Operations Hub

L’Operations Hub permet que sincronitzis les teves apps, que mantinguis les dades dels clients organitzades i que s’automatitzin els processos. D’aquesta manera, tots els teus equips col·laboraran millor entre si.

Si et trobes desbordat per la gran quantitat de programes i aplicacions que has de tenir obertes alhora per a controlar tots els canals de comunicació i vendes, posa-hi solució! HubSpot t’ajudarà a aportar valor als teus clients i projectes de manera ràpida i intuïtiva. 

DeMomentSomTres som partners certificats de HubSpot. Si no vols perdre el cap en el procés d’integració a la plataforma, contacta amb el nostre equip i et donarem suport perquè els teus projectes siguin tot un èxit.I a més, en tractar-se d’un CRM, podràs utilitzar la prima digital del Kit Digital per contractar-ho i configurar-ho.