Recentment, hem fet possible l’esdeveniment que ha tingut lloc a València i en streaming “Un evento para decir basta a la violencia contra las mujeres” organitzat des de la iniciativa Humanidad Inconformista de Médicos Sin Fronteras (MSF).

Fins ara, en aquests tipus d’esdeveniments s’adreçava els usuaris a una plataforma de streaming, com pot ser YouTube, perdent la referència de la ubicació base que ha de ser sempre la web corporativa.

L’èxit del projecte ha consistit en poder visionar els esdeveniments des de la pròpia pàgina i, a més, dinamitzar el xat en directe de la plataforma sense que l’usuari hagués de sortir en cap moment de la web corporativa.

Què ha aportat DeMomentSomTres a Humanidad Inconformista?

S’ha tractat d’un projecte evolutiu segons necessitats. Després d’una primera fase treballant en la pàgina web per a aquest aquest projecte social, hem aconseguit generar el cicle de vida complet d’un esdeveniment, fent possible la seva promoció, l’execució simultània presencialment i en streaming i generant l’arxivat històric. Ha estat possible que les inscripcions i el vídeo en directe s’integrin en una mateixa pàgina i, a més, durant la celebració de l’esdeveniment, hem posat a la disposició dels assistents un xat en temps real integrat a la mateixa web.

Hem aconseguit automatització a través de dos pilars fonamentals:

  • Hem construït una funcionalitat sobre la plataforma WordPress que és capaç de controlar esdeveniments, participacions, horaris i cicles de venda.
  • Hem tingut en compte que havia de ser una plataforma d’usabilitat diàfana i intuïtiva per part dels organitzadors, en aquest cas l’equip de màrqueting de Médicos Sin Fronteras.

Streaming a la web: un cas d’èxit de Metges Sense Fronteres 1

Un projecte digital evolutiu: s’incorpora un concurs a la iniciativa

La iniciativa va incorporant diferents elements que han de quedar circumscrits a la web corporativa. El proper pas és incorporar un concurs per poder dinamitzar la comunitat. El concurs es gestiona íntegrament des de la web, on a més de les bases hi apareixen els formularis i les eines per poder valorar les accions dels participants.

Es tracta del Concurs de creació jove. Aquest, s’orienta a artistes menors de quaranta anys i té com a objectiu principal el de promoure la creativitat com a eina de visibilitat i sensibilització. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de juny.

Què mou a DeMomentSomTres?

A l’equip de DeMomentSomTres ens caracteritza l’esperit de canviar les coses i la il·lusió que dipositem en cadascun dels projectes en els quals ens involucrem. Treballant amb Médicos Sin Fronteras això es magnifica, ja que hem pogut donar vida a aquest afany de transformar per ajudar a visibilitzar temes d’igualtat, de diversitat i d’inclusió.

Si vols que la teva empresa es doti de capacitats i eines digitals per a fer canvis cap a un futur millor, segur que encaixarem molt bé! Contacta amb l’equip de DeMomentSomTres per a forjar un camí on t’ajudarem a optimitzar les teves vendes o la difusió de serveis.