Si formes part d’una empresa o n’ets propietari, has de tenir un perfil LinkedIn passi el que passi. Aquesta xarxa social està orientada a tots els professionals i tota mena de negocis, amb el principal propòsit de posar en contacte i establir col·laboracions entre usuaris qualificats.

A banda de possibilitar el contacte individual, permet generar grups d’interès, publicar llocs de treball, buscar feina, i molt més. Per tots aquests motius és una eina digital essencial que no pot faltar dins la teva caixa d’eines professional.

Avui, t’expliquem algunes funcions que et seran molt útils, tant per a promocionar la teva empresa com per a aconseguir un perfil personal complet.

Afegeix l’empresa on treballes al teu perfil amb 4 senzills passos

Afegir l’empresa on treballes actualment i quina és la teva posició farà que el teu perfil professional inspiri confiança a tot aquell que el visualitzi a l’hora que promocionarà la teva empresa.

  1. Quan entrem a LinkedIn i accedim al nostre perfil, hem de dirigir-nos a l’apartat “Experiencia”. Fem clic al símbol “+” per a afegir l’experiència o al símbol del llapis per a editar-ne alguna de les que ja tenim.
manual-linkedin

2. Un cop fem clic a un dels dos símbols, ens apareix una pestanya per a afegir o modificar l’experiència.

  • Càrrec. S’ha de teclejar manualment el càrrec que tenim a l’empresa.
  • Tipus de feina. Haurem de seleccionar una de les opcions que ens donen per escollir. 
  • Nom de l’empresa. En aquest camp escriurem el nom de l’empresa i esperarem que aparegui al buscador. Un cop aparegui fem clic per afegir-la. 
  • Ubicació. Aquest camp l’omplirem si ho creiem convenient.
  • Dates d’inici i finalització. Afegirem les dates en què vam començar la feina i finalitzar-la. També tenim l’opció de seleccionar la casella de continuïtat laboral (“Actualment tinc aquest càrrec”).
  • Guardar. Farem clic per a guardar totes les dades anotades.
manual-linkedin

3. Si volem afegir aquesta experiència a la nostra presentació principal. Anirem a la part superior del nostre perfil i editarem aquesta secció amb el llapis.

Linkedin: com donar visibilitat a la teva empresa i guanyar seguidors 1

4. Un cop hem fet clic al llapis se’ns obrirà la finestra “Editar presentación”.  Podrem omplir manualment algunes dades com el nom, el cognom, etc. Quan arribem a “Puesto actual” caldrà que marquem la casella de “Mostrar la empresa actual en mi presentación”. 

D’aquesta manera l’empresa en la qual estem treballant en l’actualitat apareixerà a la presentació superior, al costat de la foto de perfil.

Linkedin: com donar visibilitat a la teva empresa i guanyar seguidors 2

Aconsegueix més seguidors a LinkedIn

És molt important que el perfil de la teva empresa estigui en moviment i generar contingut interessant serà el primer pas. Això requereix una activitat constant i farcir la pàgina de contingut rellevant per als professionals del teu sector, d’aquesta manera la visibilitat de la teva pàgina augmentarà.

Una altra manera molt efectiva per a augmentar el volum de seguidors és convidant-los personalment. Un cop hagis entrat al perfil de l’empresa, a la part dreta veuràs la caixa “Aumenta tu número de seguidores” amb un botó que ens servirà per a invitar contactes. Invita a tots aquells que consideris que els pot interessar el que publiques.

Linkedin: com donar visibilitat a la teva empresa i guanyar seguidors 3

Ja ho tens clar, doncs? Per a no perdre’t cap oportunitat professional, has de formar part de la plataforma més potent del món corporatiu. Si encara tens el perfil a Linkedin sense configurar o necessites consolidar-lo, fes una ullada el nostre article Tens el perfil de LinkedIn configurat correctament?

I per a no perdre’t les novetats a la casa DeMomentSomTres i estar al dia del món del màrqueting digital, segueix-nos!