Tens el perfil de Linkedin configurat correctament?

per | 09-02-2022 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

Linkedin és l’eina més potent que existeix en el món corporatiu, és la teva carta de presentació professional (el seu format recorda al d’un currículum virtual) que permet establir connexions amb persones que has conegut o coincidit durant la teva trajectòria laboral o contactes del teu sector que poden resultar interessants.

És molt important mantenir-lo actualitzat encara que no estiguis buscant feina activament, un dels errors més comuns és oblidar-lo mentre estem treballant.

El primer pas és crear un compte i omplir tota la teva informació personal, com la teva foto de perfil i càrrec professional.

Et recomanem que cliquis a “afegir secció” i vagis omplint per ordre des del nivell essencial fins a l’addicional.

Tens el perfil de Linkedin configurat correctament? 1
Tens el perfil de Linkedin configurat correctament? 2
Tens el perfil de Linkedin configurat correctament? 3
Tens el perfil de Linkedin configurat correctament? 4

Consells i trucs

Cuida la primera impressió

La foto de perfil és el primer impacte en qualsevol xarxa social, i Linkedin no podia ser menys. Hem de tenir en compte que, en tractar-se d’una pàgina professional, la foto ha d’anar d’acord amb el que volem transmetre i amb això no volem dir que hagi de ser una foto extremadament formal. L’ideal seria una foto en primer pla, amb un fons senzill o sense fons, similar a una foto de carnet.

Repassa i actualitza

Repassa totes les seccions del teu perfil i actualitza-les a mesura que hi hagi novetats a la teva vida laboral, recorda només posar dades rellevants, per exemple, posar únicament experiències laborals sòlides.

Segueix i connecta amb contactes d’interès

Linkedin et proposa una sèrie de contactes basant-se en aspectes com els teus estudis o la teva trajectòria professional, és recomanable augmentar la teva llista de contactes connectant amb ells o seguint empreses que encaixin amb tu i et puguin servir d’inspiració o proporcionar-te informació interessant.

I això només és la part personal de Linkedin, en un altre post parlarem de l’altra vessant: els perfils d’empresa i les seves possibilitats.

I tu, ja ens segueixes a Linkedin?

Arxius