10 anys de DeMomentSomTres

per | 11-11-2021 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

10 anys dms3

Han passat deu anys des que en Marc Queralt i jo ens vam asseure en una terrassa d’un bar per parlar d’uns continguts que m’havien encarregat per una web. Un cafè que un any més tard es convertiria en una societat limitada i ens portaria on som ara, al passatge del Noucentisme 34-36, al quart despatx de DeMomentSomTres i més molón amb permís de les golfes de casa meva.

Durant tots aquests anys, hem vist passar algorismes de Google. Vam néixer a l’època del Panda i créixer quan el Hummingbird va posar de cap per avall el SEO tal com era concebut fins aleshores (parlem del 2013). Ens hem adaptat a les mil actualitzacions de Google Ads, sobreviscut a Facebook per molt que esdevingui Meta i certificat a Waze. Per acabar-ho d’arreglar ens hem fet partners de Hubspot i ens hem abanderat de l’Inbound Màrqueting. Juro que no m’he inventat res. El naming de l’univers digital està a punt de superar la terminologia legal pel que fa a l’absurditat.

Pel camí hem incorporat un director d’art, el Raül, que més que director d’art i assaig és un DeMomentSomTres indispensable. Ell intervé en la narrativa estètica de tots els nostres projectes, també ens manté informats del món casteller i dona un toc exòtic a l’empresa perquè és de l’Hospitalet.

10 anys de DeMomentSomTres 1
Anys després, vam canviar el gat per un dissenyador.

10 anys de màrqueting digital i terrestre

Ha estat una dècada intensa i que ha canviat profundament la manera que tenen les empreses de relacionar-se amb l’entorn. No només amb els seus clients sinó també ha afectat als seus processos interns. La digitalització és molt més que incorporar Internet a l’organització a l’era del 4.0, és repensar el negoci amb unes normes del joc que encara no estan del tot escrites.

Hem vist com empreses feien el salt a les vendes digitals amb molt d’èxit. Hem connectat processos que abans d’Internet amb prou feines es podien entendre. Hem obert i aprofitat escletxes que ens anticipaven al futur per fer realitat projectes del present.

No ho hem fet sols ni per inspiració divina, esclar. Sempre ens han acompanyat professionals, alguns dels quals són presents a l’apartat de qui som la web de DeMomentSomTres, que per cert potser ja és també la desena versió que en fem. També hem estudiat, ens hem format i hem viatjat a l’altra punta de món per veure com es fan les coses a la costa oest, i per beure’ns una bona cervesa a la Brewery de Squamish (British Columbia).

Una dècada de projectes divertits de màrqueting i no (de màrqueting)

Si alguna cosa tenen en comú tots els nostres projectes és que ens fan divertir moltíssim. Sempre treballem allà on conflueixen els reptes empresarials amb la tecnologia i una bona dosi del que nosaltres anomenem bogeria. A vegades és una visió, o una manera diferent de voler fer les coses. Hi intervé tecnologia i disseny, però també un profund respecte i encaix amb l’experiència de l’usuari, o el que és el mateix, que el que surt de les nostres mans ha de tenir una utilitat mesurable per tal de seguir millorant. Per això també ens definim com a Growth Driven Agency.

I també ens hem endinsat en projectes que si bé d’inici eren identificables dins de l’àmbit del màrqueting i la comunicació, han arribat al nucli del negoci en si mateix.

Camí cap al centenari

El futur és incert. La gent fugirà definitivament de Facebook? Triomfaran les criptomonedes? Acceptarem les cookies eternament encara que Google ja ha dit que no en farà servir més?

Això és el que més ens agrada i ens hi adaptarem. Perquè nosaltres abracem la incertesa digital i terrestre.

10 anys de DeMomentSomTres 2
De les últimes fotos. A punt per 10 anys més i tot el que vingui.

Arxius