Que què vol dir multidispositiu independent? Qa arribat el moment que molts esperàvem. La fase beta de la nova versió de Whatsapp ens permet la connexió d’un mateix número fins a 4 dispositius simultàniament sense necessitat d’un mòbil en ús, tant si utilitzem Whatsapp Business com el personal.

El millor punt: no depenem d’un mòbil encès

Com ho llegeixes, si ets usuari actiu (o molt actiu, com nosaltres) de Whatsapp a més dispositius a banda del mòbil, això és una molt bona notícia. El principal obstacle amb què ens trobàvem en utilitzar el Whatsapp des d’un ordinador era que el mòbil havia d’estar encès o amb cobertura. Per sort, després de molts anys, això queda enrere i podem utilitzar-lo independentment de la càrrega o senyal del mòbil.

Estem contents que quedin en l’oblit aquells temps quan no ens podíem connectar si el dispositiu mòbil es trobava a més d’una certa distància. Ara, anem més enllà.

És necessari activar la versió beta

Veuràs que tant en Whatsapp Business com en el personal, t’apareixerà un missatge per unir-te a provar aquesta nova versió.

Com t’hi has d’unir? Ves a la configuració de l’aplicació i clica a Dispositius vinculats. Recorda que, si no et convenç, en qualsevol moment pots deixar d’utilitzar la versió beta.

Si tens una empresa i encara no utilitzes WhatsApp Business, no saps el que et perds. Et convidem a llegir aquest post per saber si el teu negoci hi encaixa.

No tot és de color de rosa

És cert que té algun inconvenient, per això es tracta d’una versió beta en fase de proves i és elecció de cada un si la vol utilitzar. N’estem segurs que l’aplicació anirà afinant aquests petits handicaps fins que minvin o desapareguin.

Com us dèiem, són minuciositats que no ens priven d’un bon funcionament de l’aplicació:

  • No es poden fixar xats a l’aplicació d’escriptori o a Whatsapp Web.
  • No es pot saber la ubicació en temps real en els dispositius.
  • En el cas del WhatsApp Business, s’ha d’utilitzar el mòbil per gestionar les etiquetes d’empresa.
  • Si un usuari té una versió de WhatsApp desactualitzada o obsoleta, no es permetrà la comunicació amb aquella persona.
  • Només es pot trucar a través de la versió Escriptori o Web a aquells que també utilitzin la versió beta.

Està en mans de cadascú la decisió de donar-li l’oportunitat al WhatsApp Multidispositiu. Nosaltres podem dir que, de moment, n’estem ben contents. Si vols saber-ne més i treure profit tant a WhatsApp com a les altres eines relacionades amb el màrqueting digital, subscriu-te al nostre curs Tot el que has de saber del màrqueting digital en 8 sessions.