Stickers, stickers per a tot!

Compartir una publicació pròpia o aliena als stories era ben fàcil, la nostra estimada “avioneta” de paper ens permetia compartir qualsevol publicació en dos clics, ara passarà a ser un sticker de RECOMPARTIR i serà una mica més laboriós, però res de l’altre món.

Encara que pot ser que d’aquí a un temps no puguem compartir posts d’altres comptes a les nostres històries, ja que molts usuaris es van queixar que això afavoria al contingut duplicat. De moment, està en fase de prova en alguns països.

Enllaços als stories a l’abast de tothom

Fins ara només podien compartir enllaços, a manera de swipe up, els comptes que tenien més de 10k de seguidors. Fet que trobàvem injust. Les comptes amb menys seguidors no érem dignes de compartir contingut de la xarxa o productes que volíem recomanar? Hem arribat a veure comptes amb un Linktree infinit a la bio en el qual es convertia en una odissea buscar qualsevol cosa.

Amb la nova actualització, ja els podrà compartir tothom, i ens n’oblidem del swipe up. Com hem dit abans, tenen predilecció pels stickers, així que es farà d’aquesta manera.

Més novetats a stories: esborranys

Les publicacions d’Instagram ja ens permeten guardar-les com a esborrany per penjar-les més tard, ara també podem editar i guardar stories per recuperar-les a posteriori.

Els directes passen a ser d’un màxim de quatre persones

Aquest format ens va salvar la vida a molts quan gairebé no podíem sortir de casa en plena pandèmia. Ara, admet fins a quatre participants simultàniament, ja que dues persones es podia quedar curt en diverses ocasions.

I per finalitzar, una novetat de Facebook heretada d’Instagram…

Publicar reels a Facebook

No tenim molta fe en què aquesta novetat sigui un boom, ni sigui el desfibril·lador que ressusciti Facebook. Veurem què passa un cop puguem veure aquest format de vídeo també a Facebook.

Novetats d'Instagram que prometen ser millores 1

Aquestes només són una part de les novetats que Instagram començarà a implementar a partir d’aquesta temporada, l’únic que us podem dir és que s’acosten més novetats i tendències de cara a l’any que ve. Pareu atenció perquè això sempre és un non stop!

I… si t’és difícil tenir controlat el canvi constant d’Instagram (i de totes les xarxes), deixa-ho a les nostres mans! Posa’t en contacte amb nosaltres i veurem què podem fer amb la vessant digital del teu negoci.