Nova pàgina web de Turisme del Vendrell: reinventar-se és primordial

per | 03-09-2021 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

Presentació nova web turisme del vendrell

Ahir, 2 de setembre, vam tenir el plaer de presentar en una roda de premsa un projecte en el qual hem treballat amb molt de gust: la nova pàgina web de Turisme del Vendrell. Redefinir-se i actualitzar-se són dos dels punts clau en el món digital. Això és el que hem volgut plasmar en aquesta web, un rentat de cara i un nou angle de visió, una renovació que té en compte a tothom: tant turistes, com els que hi viuen tot l’any.

En Marc i l’Anna es van desplaçar a Coma-ruga, a la presentació oficial a càrrec de la regidora de Turisme, Bàrbara Peris, on van fer cinc cèntims del projecte. És clar que avui dia ens regim segons allò visual i perdem l’interès molt ràpid quan naveguem per la xarxa. Per aquests motius, la web del Turisme del Vendrell és totalment intuïtiva i visual, amb un sistema de geolocalització que permet a l’usuari trobar fàcilment qualsevol recurs turístic, així com una agenda de les múltiples activitats que se celebren diàriament al Vendrell, Coma-ruga, Sant Salvador i El Francàs. I, com és indispensable, està adaptada a tots els dispositius.

La nova web està pensada per a tots els buyer persona als quals es dirigeix Turisme del Vendrell, que encara que es tracti d’una oficina de Turisme, compta amb múltiples activitats i llocs d’interès per aquells residents permanents, per tal que puguin consultar-los i insriure’s amb facilitat.

Només ens resta dir que aquesta pàgina web ha estat un repte que vam agafar amb molta il·lusió i que estem encantats amb el resultat final. Volem agrair la confiança a Turisme del Vendrell.

Aquí podeu veure un fragment de la roda de premsa en vídeo.

Nova pàgina web de Turisme del Vendrell: reinventar-se és primordial 1

Descarrega la presentació en PDF

Arxius