No hem reculat un segle, encara que sempre ens hem considerat uns clàssics. La nostra passió per l’harmonia i la civilització ens ha fet trobar molt còmodes en aquest canvi. Però abraçar el Noucentisme es deu al fet que hem canviat de despatx i ens n’hem anat al passatge del Noucentisme. De sobres és coneguda la nostra afició de moure’ns de local. Ja feia dos anys que no fèiem un trasllat i finalment ens hi hem tornat a posar. Fa una setmana que estem en aquest nou espai i ja estem completament aclimatats.

La pissarra de demomentsomtres amb tàctiques de màrqueting digital
El nou espai té tots els elements necessaris per a pensar en gran. I dibuixar un futur brillant.

Un despatx per pensar, experimentar i posar en producció

Ho tenim tot per pensar coses grans des d’un racó de món. Llum, parets blanques, pissarres de vidre, cafès i nevera amb ampolles d’escumosos. A fora, vinyes, lloc per aparcar i fugir de pressa cap a l’aeroport (ens hi posem en 30 minuts). Restaurants a tocar.

El millor de tot és que ens hem emportat tot el coneixement i les certificacions amb nosaltres i que ja estem fent-lo créixer.
Som Hubspot Partners, agència certificada de Google Ads i Analytics. Ens enorgullim de ser una Growth-Driven Design Certified Agency. Que vol dir que posem el focus orientant-nos en el creixement de manera analítica.

És un bon moment, també, per repassar el que ens defineix

1- Som una Growth-Driven Design Certified Agency

Des del màrqueting digital, oferim els millors resultats per als nostres clients i accelerem el creixement del seu negoci aportant serveis de retenció de llocs web amb la filosofia del disseny basat en el creixement.

Tot sovint, les frustracions, els riscos i la manca de resultats associats a un redisseny tradicional de llocs web es deuen d’inici a fer servir un mal manual d’ús. El disseny basat en el creixement refà aquesta manera de fer, per crear llocs webs de màxim rendiment per oferir valor als usuaris i impulsar el creixement del negoci.

Un cop tenim una bona comprensió dels reptes del projecte, el nostre equip recull els nous elements d’acció per construir el creixement. Aquests elements generaran valor per al negoci mentre es milloren els indicadors de rendiment a l’àrea de focus actual. No abandonarem un camí per començar-ne un altre, sinó que farem millorar l’actual fins que es trobi amb el que hem projectat.

2- Seguim amb Inbound Marketing

El màrqueting d’atracció és la constant dels nostres projectes. Entenem que l’atracció és el mètode per donar a conèixer i convèncer l’audiència de qualsevol producte o servei. Això fa temps que ho practiquem i ho tenim per mà com demostra el fet que siguem partners de Hubspot, la solució tecnològica del moment per aprofitar totes les tàctiques de l’Inbound.

Ens hem sofisticat en els mètodes, però també hem après dels diversos escenaris després de gairebé una dècada de projectes. Concentrem en un sol equip la capacitat de traçar una estratègia, dissenyar cada un dels processos que la integren i executar les accions per analitzar-les i refinar-les.

3- Un espai on fer del codi, poesia

D’aquí que ens agradi tant estar ubicats al passatge del Noucentisme. Perquè som postmoderns i romàntics. I ens agrada aprofundir en els llenguatges de programació per fer dels reptes tecnològics una senzilla realitat. Això és possible gràcies a tenir perfils d’enginyers informàtics a la casa, i també de telecomunicacions.

El codi no serveix per complicar les solucions tecnològiques, serveix per crear ponts entre diferents sistemes que ja rutllen a les empreses i que interconnectats encara són més potents. Forma part de la nostra filosofia de ser una agència orientada al creixement.

demomentsomtres despatx
Com no es pot fer poesia quan es treballa en un lloc tan bonic?

4- La direcció d’art, intramurs

La direcció d’art es queda a casa. Garanteix no només que les coses surtin boniques, sinó que siguin útils i fàcils de fer servir. Cuidem expressament la UX (experiència de l’usuari) i el Customer Journey (el viatge de l’usuari en tot l’embut d’atracció i venda). La perspectiva de l’estètica com a element indispensable per a la comprensió del llenguatge visual no és un joc artístic, és una necessitat pragmàtica. Això ho podria haver escrit un autor noucentista.

Un dels pilars de DeMomentSomTres és el respecte per al codi estètic; els altres dos, l’excel·lència en la tècnica i el contingut. Tot es pensa des d’aquests tres pilars a la vegada.

5- Bones històries per seduir i convèncer

Res de l’anterior seria possible sense la construcció de la història que ho lligui tot. O la història traça el camí perquè la tecnologia i el disseny flueixin.

Com les bones històries, millorem en directe. Així que si has arribat fins aquí, busca una data al calendari i demana’ns una cita al nou despatx del passatge del Noucentisme. Pot ser virtual o terrestre, depèn de tu.

Demana’ns una cita