A vegades les coses més bàsiques són les que ens passen per alt. Una bona manera de promoure el nostre negoci és aparèixer en el mapa de WhatsApp. I no parlem pas de compartir la nostra ubicació o afegir-la al nostre WhatsApp Business, que també. Sinó que quan algú busqui al mapa de WhatsApp, així com ho poden fer per Google Maps, el nostre negoci aparegui. Sobretot si ens canviem d’ubicació, aparèixer en la correcta localització.
Ara bé, si ja estem a Google My Business i a Google Maps, per quina raó no sortim al WhatsApp? A continuació t’expliquem com aparèixer al mapa de WhatsApp.

Què és FourSquare?

Si et desplaces fins al final de la pestanya quan vols compartir una ubicació, veuràs que WhatsApp obté les dades des de FourSquare.

FourSquare - WhatsApp

Per tant, per aparèixer al mapa de WhatsApp t’has de registrar a la plataforma de FourSquare. Aquest espai el que fa és que els usuaris avisin i registrin que han visitat i d’aquesta manera ajudar a les petites i mitjanes empreses a tenir major visualització en el mercat digital.
El servei és totalment gratuït, però també compta amb una versió de pagament en la qual permet afegir promocions, fotografies especials, editar horaris, i, entre aquestes, realitzar anuncis (FourSquare Ads). Per registrar-te és ben senzill.

Registrar-te a FourSquare

  1. Dóna d’alta la teva empresa o negoci a través d’aquest enllaç: https://es.foursquare.com/add-place
  2. Emplena totes les dades.
  3. Un cop finalitzats els passos podràs veure el teu negoci o oficina (en un període de 48 hores aproximadament).


Ara només cal que aprofitis l’oportunitat i estar en contacte amb els teus clients per saber que volen i que els hi agrada. Escolta, interactua i comunica.

FourSquare WhatsApp map