Google my Business de moment som tres

Si tens un negoci, és gairebé segur que comptes amb una pàgina de Google My Business. Si no és així, és quelcom obligatori si vols que et trobin. Quan busques un restaurant, un servei, quin és el primer lloc on fas clic? No hi ha dubte que el Google My Business és la resposta de la gran majoria.

Així doncs, en època de pandèmia, que és sinònim d’era de canvis, hem de tenir-lo actualitzat amb les novetats i alteracions que pugui tenir el nostre negoci i el nostre horari. Ja que el primer pas que fan els nostres clients és buscar-nos a Google, per saber del cert si la nostra tasca segueix desenvolupant-se amb normalitat.

Ara bé, pensem en la importància d’actualitzar-ho? El mateix Google My Business ja et suggereix que canviïs l’horari si la pandèmia ha afectat la rutina del teu negoci, per tal que els clients no es trobin amb sorpreses en l’acudir-hi i no generem cap mena de desconfiança, que es traduiria en un impacte negatiu en futures ocasions.

Google My Business
Google My Business et dona diferents opcions a la pàgina d’inici per a actualitzar-lo si la teva empresa ha sofert canvis arrel de la Covid.

Ara que estem immersos en el món del TikTok, t’hem preparat un tutorial que t’ensenya com canviar l’horari i posar-ne un d’especial en un dia concret, per aquells dies que el teu negoci funcioni amb un horari diferent de l’habitual.

Si la teva empresa encara no compta amb Google My Business, o tens dificultat per entendre les funcions o actualitzar-lo, nosaltres te’l configurem! Posa’t en contacte amb en Roger i estarem encantats d’atendre’t!

Arxius