Un dels mals de caps més freqüents per als usuaris de WordPress, són les traduccions web en diferents idiomes. Hi ha desenes de plugins per traduir amb WordPress. Però a DMS3 som partidaris de WPML després d’una dècada de testar diferents solucions per al mateix propòsit: posicionar bé en qualsevol dels idiomes.

Per què WPML i no altres?

WPML és un dels plugins més utilitzats en les traduccions, i amb raó. WPML permet de forma professional traduir WordPress a diferents idiomes, però té una sèrie de característiques que el converteixen en més atractiu que altres plugins de traducció convencionals.

La mateixa pàgina de WPML resumeix el següent respecte al seu plugin:

Complet: Amb WPML podeu traduir pàgines, taules, tipus personalitzats, taxonomia, menús i fins i tot els textos del tema.

Compatible: Tots els temes o plugins que utilitzen l’API de WordPress s’executen en diversos idiomes amb WPML.

Fiable: Proporcionem suport complet a WPML, cosa que us ajuda a oferir llocs web perfectes a temps.”

La base en la qual se sustenta WPML és la capacitat de traducció d’una web i les eines, la compatibilitat amb altres plugins de WordPress i el propi suport tècnic.

Eines de traducció per a tot

WPML té paquets de funcionalitat per traduir tot el necessari per a una web. Tenim eines com el String Translation que permeten traduir qualsevol text que hi hagi a la web de forma senzilla, fent possible traduir fins al més mínim detall. Una eina molt potent per traduir allò que altres plugins no poden traduir.

També conté el WooCommerce Multilingual, que ens permet fer una traducció completa de la botiga online creada amb WooCommerce. O altres complements per traduir formularis, imatges, etc. Una gran varietat de plugins són totalment compatibles amb WPML, fent les feines de traducció més senzilles.

Per què traduïm amb WPML? 1

Compatibilitat amb plugins extensa

Per la forma en què està dissenyat, WPML permet tenir una compatibilitat amb WordPress i la majoria de plugins que hi ha. Tot i això, hi ha una sèrie de plugins on WPML treballa de forma especialitzada per oferir una millor compatibilitat i facilitat. Alguns d’aquest plugins, són WooCommerce, Gravity Forms o Toolset.

Per què traduïm amb WPML? 2

Suport tècnic de WPML

Quan tenim un problema amb el WPML, tenim un fòrum de suport molt complet on podem buscar informació sobre errors i problemes. A més a més, nosaltres podem obrir un tiquet en aquest fòrum i el servei de WPML ens respondrà.

Per què traduïm amb WPML? 3

I el SEO?

El portal lingy.pro ens explica de forma molt breu que passa amb el SEO i WPML:

“Tots els propietaris de llocs web estan preocupats pel SEO. Utilitzant WordPress SEO Plugins que són compatibles amb WPML, pots optimitzar el teu lloc web en els diferents idiomes que tu poses a disposició utilitzant les millors pràctiques de SEO.”

Poder posicionar la nostra web en diferents idiomes, és un dels principals objectius a complir. I Gràcies a WPML, podem fer-ho possible de forma ràpida i senzilla.