Millorar l’experiència de l’usuari quant al procés de compra és essencial actualment, l’etapa digital en què la comoditat a l’hora de comprar abunda i és molt important per qualsevol que, com la majoria, adquireixi productes a través d’internet. Facebook ho sap molt bé, i és per això que des de fa molt temps es poden fer compres sense sortir de l’aplicació i en pocs clics.

Així doncs, la majoria d’apps i plataformes com Facebook ja permeten sincronitzar el teu eCommerce amb l’aplicació, fet que comporta un gran ventall d’avantatges tant pel venedor com per l’usuari de Facebook que compra a través de l’aplicació. A casa nostra som de l’equip WooCommerce, el plugin de WordPress per a crear eCommerce.

I et preguntaràs: quins són els beneficis que m’aporta connectar el meu WooCommerce a Facebook Shop?

En primer lloc, la botiga de Facebook provoca un augment de trànsit a la teva botiga online i incrementa les vendes del teu negoci.

Facebook & WooCommerce, una parella d'escàndol que faran enlairar la teva botiga online 1
Així és com es veu el catàleg de Facebook de Saet Sweets, connectat amb WooCommerce. Podem veure totes les característiques de cada producte sense sortir de l’app.

L’aparador digital de l’aplicació genera engagement i compromís amb els teus clients, ja que pots vincular el contingut de les publicacions directament amb els productes que ofereixes, com poden ser les ofertes i rebaixes. És a dir, crear comunitat és més senzill des de Facebook Shop.

Vendre a través de la botiga de Facebook també et pot ajudar a expandir el teu negoci a través de les diverses xarxes que formen part del grup, com Instagram o Whatsapp.

Facebook & WooCommerce, una parella d'escàndol que faran enlairar la teva botiga online 2
Així es veu la Facebook Shop de Carns Milà, una excel·lent manera d’adquirir els seus productes sense sortir de l’aplicació.

WooCommerce i Facebook es porten molt bé, ja que qualsevol canvi que facis a la teva botiga online es veurà reflexat automàticament a Facebook Shop. No cal que editis cap producte a l’aplicació, a més, Facebook ho ordena per categories sense haver de configurar res.

I per últim, però no menys important: Facebook et proporciona una anàlisi en temps real dels clics i les teves vendes, relacionant-ho amb les altres eines de marketing que ens ofereix, com el rendiment dels nostres anuncis. Un tàndem perfecte!
I… amb el píxel de Facebook connectat al teu WooCommerce podràs crear audiències més acotades i específiques en un futur per als teus anuncis, i focalitzar-te en estratègies de remarketing efectives. En definitiva, Facebook Shop et permet utilitzar el catàleg per a fer anuncis dirigits exclusivament a promocionar els teus productes.

Per DeMomentSomTres es un sí a Facebook Shop, i si creus que és molt laboriós configurar la botiga… deixa’ns-ho a nosaltres!

Vull un eCommerce que funcioni