TikTok i Twitch, les aplicacions emergents que van guanyant terreny a les que imperen fins al dia d’avui en el món digital. La gran majoria del públic que consumeix el contingut d’aquestes plataformes és provinent de les generacions Z i X (els millenials i més joves, per entendre’ns), que fan que ens preguntem: tenen alguna funcionalitat aplicable a les empreses que ens ajudi a augmentar el reconeixement de la nostra marca? La resposta és un sí rotund, és un complement ideal per a les xarxes que ja dominem i obrir camp cap a nous territoris.

TikTok, el nou rei dels vídeos que causa furor entre els joves (i no tan joves)

És la que ha experimentat un creixement més gran en un any pel que fa als usuaris: d’un 3% a un 16%.
La creativitat i TikTok van de la mà, així que allò merament corporatiu no hi té cabuda.

@jordi.koalitic

1, 2 or 3 ? Comment your fav ?? Some of my favourite photos of 2020 ?##ZCreators ##Z5 ##Nikon ##nikonpartner ##photography ##art

♬ What You Know Bout Love – Pop Smoke

Amb enginy i originalitat, ensenyant els secrets de les seves fotos, el Jordi Koalitik i el seu equip han treballat amb diverses marques de renom.

Les marques que són presents a les xarxes socials generen més confiança

I TikTok està adaptant cada vegada més la seva plataforma perquè sigui funcional per a les empreses, com la possibilitat d’incloure un enllaç a la biografia per dirigir tràfic a la pàgina web.

@redbull

can we get an owa owa? The National Selection Tour is ON ? be sure to tune in over on Red Bull TV ? @redbullusa ##redbull ##givesyouwiiings

♬ original sound – Red Bull

És indiscutible que Red Bull sempre va al capdavant pel que fa al món digital, sempre aposta per innovar i sempre encerta.

Un dels punts més interessants de cara a les empreses és que l’aplicació compta amb una plataforma de publicitat on les marques es poden anunciar en diferents formats. Hem de tenir en compte que el públic de TikTok és majoritàriament centennial i que aquests són reticents al que coneixem com a publicitat tradicional, així que és l’hora de ser innovadors i subtils a l’hora de promocionar-nos, els populars challenges o els filtres promocionats en són dos grans exemples.

@lapintotela

##expectativa vs realidad ##parati ##viral ##foryoupage ##foryou ##quierosalirenparati ##fyp ##humor ##capucha ##capuchachallenge ?

♬ sonido original – luuciiaapaardoo

El #capuchachallenge, un dels últims challenge que s’ha fet viral i ha estat replicat per milers de persones, com l’usuària @lapintonela.

Twitch, la plataforma d’Amazon que vol encarar-se a YouTube

Twitch va ser creada en un inici per fer streamings de videojocs i eSports, però ja fa temps que ha travessat aquesta línia i ara hi podem trobar tot tipus de contingut, la qual cosa ha fet que estigui en el punt de mira de les marques.

Publicitat dedicada a millennials i centennials

Si el teu target forma part de les generacions Z i X, Twitch és l’eina més potent a l’hora d’elaborar campanyes de publicitat avui dia, ja que és una gran font d’avantatges. D’una banda, compta amb diferents tipus de publicitat, sigui en la mateixa plataforma o a través dels canals dels streamers.

Per altra banda, encara no està afectat amb la mateixa saturació de publicitat que les altres plataformes, per tant, la petjada que deixa als usuaris és molt més profunda i efectiva que la de, per exemple, el grandiós YouTube, que ens sotmet a una sobreexposició contínua de publicitat i acaba tenint un impacte molt menor.

Esdeveniments adaptats als temps que corren

D’altra banda, el món dels esdeveniments s’ha hagut de reinventar mentre no es puguin celebrar in situ, així que gràcies a Twitch els traslladem al món digital i l’activitat no cessa, però en format virtual.

TikTok i Twitch, xarxes socials emergents. Encaixen amb la meva empresa? 1

Així doncs, si el buyer persona de la teva empresa encaixa amb el de TikTok o Twitch, ara és el moment clau per començar a deixar volar la imaginació, innovar virtualment i llençar-se al mercat d’aquestes xarxes, les quals ens permetem batejar-les com a noves líders de l’engagement.

Vols saber-ne més sobre TikTok o com configurar i posar en marxa les teves xarxes socials?
No ho dubtis més i contacta amb nosaltres!