Segurament, amb perspectiva, parlar del 2020 serà parlar de la pandèmia i dels seus efectes sobre tots els àmbits que se’ns puguin ocórrer. Potser direm que serà l’any on el fer digital, per raons òbvies, es va imposar definitivament.

A la vida quotidiana, amb eines digitals que han permès seguir relacionant-nos a la distància. A la feina, on s’ha fet més necessari que mai gestionar online la feina i mantenir la relació amb els clients i proveïdors. L’any de l’eCommerce amb diferència.

A dms3, també ha sigut l’any de la integració. On hem aconseguit implementar eines per fer això del màrqueting una orquestra compenetrada, i no només un quartet de corda que sona bé. Podríem buscar altres imatges per explicar-ho, però és que les sales de concerts estan tancades.

Això vol dir que tots els fluxos que es generen des de xarxes socials, email màrqueting, campanyes de SEM, optimització SEO, esdevenen una sola cosa: resultats.

Per arribar als resultats, cal eliminar distorsions. Així ho hem aconseguit:

Hubspot. Powerful alone. Better together.

Som partners de Hubspot, la millor eina que hem trobat fins al moment que integra màrqueting amb vendes. Ens ha costat un any de formació i un congrés a Boston, on hi vam participar de manera telemàtica des d’un racó de món a Olot. Ara som capaços d’arribar allà on ens havíem proposat: controlar el procés d’atracció, gestió de clients i fidelització.

Hubspot és la nostra eina, però també la d’alguns clients on ja podem dir amb orgull que l’hem desplegada amb èxit.

Dms3- integracions amb hubspot

La integració de Hubspot amb formularis web és impressionant. Permet fer camps intel·ligents que evolucionin segons l’experiència de l’usuari.

Dms3Marketing: Growth Agency

També ens hem certificat com a Growth Agency, això és, agència centrada en el creixement dels nostres clients. Ja hem dit moltes vegades que el màrqueting és una disciplina transversal a totes les branques de l’empresa, que difícilment es pot tractar de manera isolada.

Aquest any també ha sigut el que més feina de precisió hem fet per tal de fer créixer en volum, però també en professionalitat.

Fratelli Pagani dms3marketing - growth agency

Ha sigut l’any d’arribar digitalment on no es podia arribar físicament. Ens hem dedicat a fer créixer empreses around the world. Fratelli Pagani ha obert mercat als Estats Units.

Google Ads i Social Ads

Les campanyes de pagament han deixat de ser una opció per ser una necessitat. També Google i tota la suite de Facebook ha desplegat noves opcions que no hem volgut desaprofitar. N’hem après i molt i seguim com a partners.

Hem fet campanyes de pagament a tots nivells, amb diferents pressupostos i intencionalitats.

SEM per omplir piscines

Com ens hem divertit fent campanyes SEM específiques per omplir piscines d’aigua. I fent-les des de dins una piscina…

Integració de sistemes

Tornem a l’inici. L’any que el que és digital ho és tot, fa que el que es necessiti sigui potent i amb un engranatge perfecte. Perquè cada empresa es pugui centrar en el que pretén en cada moment cal que la tecnologia vagi fina. A això ens dediquem.

Hem connectat tota mena de solucions per agilitzar processos i sí, també de màrqueting.

Integració de sistemes. Kerpe

Hem connectat la web de Kerpe amb les seves impressores. Per l’usuari és un pim pam. Però de fet és força més sofisticat.

En fi, aquest any que acaba hem refinat el sistema. Per començar el 2021 ajudant a les empreses a vendre més i millor. 

Que el màrqueting no faci soroll.