No has dit mai aquesta frase? O no tens correu electrònic o ets un autèntic afortunat!

Nosaltres la sentim de col·legues, de coneguts, de clients i fins i tot de nosaltres mateixos. Aquesta setmana els nostres correus anaven a parar a correu brossa.

Darrerament GMail i altres solucions de correu electrònic s’han posat molt seriosos amb el control contra l’spam o correu brossa i de rebot, tots n’estem patint les conseqüències.

Diagnostica per què el teu correu va a la brossa

Com a totes les situacions el primer pas per resoldre els problemes és tenir-ne consciència i saber per què i Internet ens ofereix eines que fàcilment, i amb una mica d’anglès, ens ajuden a saber què passa.

Mail Tester és una forma bonica i senzilla de mesurar la qualitat dels nostres correus

Mail Tester és una forma bonica i senzilla de mesurar la qualitat dels nostres correus

A DeMomentSomTres, que som una mica inclinats a les coses maques, ens agrada molt Mail Tester. Intranscendències a banda, també ens agrada per que d’una manera fàcil i efectiva ens deixa mesura la qualitat del nostre correu.

El mètode de prova és molt senzill:

  1. Accedeixes a la web de http://mail-tester.com.
  2. Copies l’adreça de correu electrònic que t’ofereix.
  3. Accedeixes al teu programa de correu i li envies un missatge a l’email que t’ha donat.
  4. Tornes a la web i fas clic al botó ‘Then check your score’.
  5. Al cap d’uns minuts d’espera, a pas de cargol correu-brossa-mail-tester-04 apareixerà el diagnòstic del nostre correu electrònic amb una imatge força simpàtica acompanyada d’una explicació de les causes que poden fer que el correu enviat sigui considerat correu brossa.

Prova-ho i digue’ns com t’ha anat

Sense bromes, i al marge que els teus correus arribin o no arribin bé, fes aquesta prova en 5 minuts i et quedaràs tranquil o informat.

T’ho recomanem, a nosaltres ens ha anat bé, amb la mica d’informació que n’hem tret, hem aconseguit que un dels nostres coneguts pogués passar de la tenebra de la primera imatge a la serenor de la segona en mitja hora!

Va, a que esperes:

Fes la prova!