Que cap pandèmia et pari. eCommerce i restauració: una combinació perfecta.

16-10-2020 | Blog de comunicació i màrqueting digital, Comerç electrònic

Amb l’arribada de la COVID són molts els comerços que s’han vist afectats, però per tot hi ha solució! I és que l’eCommerce és una eina d’allò més eficaç pel sector de la restauració.
I és que no fa falta que t’expliquem què és la venda online o com funcionen, per això tens mil articles al nostre blog. El que t’exposem aquí és un cas real amb una solució funcional.

Tot va començar el març del 2020, una data que per molts bars i restaurants va suposar un bon mal de cap. En Josep, l’amo d’un restaurant, va contactar amb nosaltres per poder arribar a una solució que permetés que el seu negoci seguís endavant. I és que la solució era ben senzilla, crear una botiga gastronòmica online, i així va ser. Vam posar fil a l’agulla, i en un tres i no res la botiga ja estava en marxa. Pocs dies després, ja teníem la primera venda entre fogons.

Des d’aleshores, en Josep ja no pateix per nous confinaments, ja que pot atendre als seus clients en tan sols dos clics, tan ràpid i senzill com Amazon.

A més, ha guanyat control sobre les seves vendes que no es fan pel canal convencional, perquè totes les comandes que no es gestionen de manera presencial es fan per la web. Així pot controlar l’estat de la comanda, els pagaments, la recurrència dels clients… I el que és millor, es pot anticipar i enviar-los missatges per incentivar la compra. Els clients, a més, tenen informació clara i fiable de com està la seva comanda i poden gestionar les futures compres des de la seva àrea privada, on també es veu l’historial.

Amb tot això, en Josep s’ha pogut dedicar al seu negoci sense perdre temps en gestionar comandes per terra, mar i aire. I nosaltres, els comensals, hem pogut seguir gaudint a casa de la cuina de proximitat.

Si encara et preguntes com va tenir èxit. T’ho resumim en tres paraules: decisió, valentia i il·lusió.

Arxius