Aquests dies de confinament s’aprofiten per explorar nous canals. Això és el que ha fet el nostre Dissenyador en Cap, l’agent creatiu oficial a DMS3, el Director d’Art i Assaig i Youtuber, Raül González, aka Lolo.

Aprofitant que és professor de diverses Escoles de Disseny, ha començat una línia editorial de classes magistrals online i obertes a tothom una vegada superat el directe. En concret, en aquesta ocasió, repassa els reptes i etapes del procés creatiu en un projecte de disseny gràfic.

Aquest n’és el resultat. Gairebé 2 hores de gravació però que posen llum sobre les àrees més obscures del procés del disseny creatiu, aquelles que queden soterrades pel resultat final i que tenen relació amb la recerca inspiració i gestió de les espectatives del client.

Val la pena. Per veure amb una copa de vi a la mà i assaborir-ho.