Extensió de WooCommerce: DeMomentSomTres Order Shortcodes

per | 30-01-2020 | Comerç electrònic | 0 comments

DeMomentSomTres Order Shortcodes Wordpress Woocommerce Plugin

Versió: 20200224
Darrera actualització: 24 February, 2020

Hem desenvolupat una nova extensió de WooCommerce que incorpora, de moment, un shortcode per mostrar la taula de detall de comanda.

Aquests dies hem estat implementant unes millores en un dels projectes de WooCommerce que hem construït per uns dels nostres clients.

Es un projecte de botiga web on el client personalitza els productes que compra amb fotografies i textos que ell vol. Per aquest motiu, per poder gestionar aquest personalització del producte, hi ha un workflow per que tots els agents involucrats (departament de cobraments, departament de disseny, producció externa, transport i client) actuin de forma coordinada.

Hem implementat millores en aquest flux de comunicació, afegint nous estats i nous missatges adaptats a cadascun d’aquests estats.

Per poder-ho fer d’una forma àgil i fàcil de mantenir, hem utilitzat una extensió de WooCommerce que ens permet personalitzar els correus. Malgrat que aquesta eina proporciona molts shortcodes per incorporar informació de la comanda, no ens n’ofereix cap que ens permeti afegir la taula de detall de comanda, la taula que mostra les línies de comanda.

Com que una cerca més o menys exhaustiva a la documentació de WooCommerce i de googlejar una mica no hem trobat cap eina que resolgués exactament el nostre problema, hem optat per desenvolupar nosaltres mateixos aquesta solució.

Aquesta nova extensió de WooCommerce ens ofereix, de moment, el següent shortcode:

[dms3-order-details]

Hem estat valorant d’anomenar l’extensió de WooCommerce com el propi shortcode però hem optat per una solució més genèrica. D’aquesta manera, si necessitem un altre shortcode que ens mostri informació de WooCommerce el podrem afegir a aquesta extensió.

Confiem que et sigui útil. Pots descarregar-lo a la pàgina de plugins de WordPress.

T’agrairem que el valoris a https://wordpress.org/plugins/demomentsomtres-order-shortcodes/

Arxius