Ajudem les empreses a créixer i a vendre més i millor

Oferim serveis personalitzats d'acord a les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients.

Som una Growth Agency i els serveis que prestem encaixen en la filosofia de l’Inbound Marketing cobrint des de l’estratègia fins l’execució tàctica.

Com a partner que som, HubSpot és un element tecnològic estratègic per poder desplegar els nostres serveis de forma àgil i efectiva.

Disseny web basat en el creixement

Construïm i redissenyem webs perquè es converteixin en un dels teus actius més importants i el centre de les teves activitats de màrqueting.

Per fer-ho utilitzem la metodologia GDD (Growth Driven Design) que es basa en el desenvolupament ràpid de la solució web.

Una vegada construïda, apliquem processos de millora contínua basada en objectius de creixement per fer que la web sigui cada cop més efectiva.

eCommerce que funcionen

Creem botigues web basades en una recepta que inclou estratègia de clients, catàleg de productes, SEO, UX i Buyer Journey.

La recepta de l’èxit es completa amb una gestió basada en la millora contínua de l’eCommerce: generació de trànsit, optimització de les conversions i els fluxos de navegació i la gestió de campanyes de publicitat digital (Google Ads i anuncis en xarxes socials)

Inbound Marketing

Per ajudar que la teva empresa creixi, et cal alinear la manera com comuniques amb la manera com els teus clients s’informen.

L’essència d’aquest mètode és ser útil als teus clients ideals per atraure’ls, ajudar-los a madurar fins que comprin. I després, fidelitzar-los i que et recomanin.

Les xarxes socials i els continguts personalitzats i oportuns en temps i forma són crítics per aconseguir el millor resultat.

Sales Enablement

Quan apliquem les tècniques dInbound Marketing cap a l’àrea comercial i de vendes, l’acció comercial esdevé molt més efectiva i vinculant a llarg termini.

L’SMarketing que integra de forma efectiva i coordinada l’acció comercial i l’acció de màrqueting esdevé un element crític per transformar en aliades dues àrees crucials per l’èxit de l’empresa.

Estratègia de negoci i tecnologia

Som un equip format per consultors amb experiència centrada en la definició d’estratègies de creixement per a la teva empresa.

La definició de l’arquitectura informàtica més oportuna per donar suport a aquesta estratègia és una altra de les nostres àrees d’expertesa.

Imatge gràfica i disseny

Des de la direcció d’art donem solucions de disseny gràfic i experiència d’usuari.

Tenim experiència en pàgines web i eCommerce, però la cosa no acaba aquí. Dissenyem solucions d’imatge gràfica corporativa amb logos i llibres d’estils.

El que ens agrada més és l’aplicació del disseny a productes, etiquetes de vins, cava i oli, packaging, roba i fins i tot camions.

Contacta
amb nosaltres

DeMomentSomTres CAT

Passatge del Noucentisme, 34-36, local 3
08720 Vilafranca del Penedès

DeMomentSomTres AND

Avda Meritxell, 72 1-2
AD500 Andorra la Vella