Com podem crear i gestionar anuncis publicitaris al nostre web sense patir mal de caps? En aquest blog us ho ensenyem amb un breu tutorial utilitzant el plugin AdRotate de WordPress. 

Crear l’anunci

Per accedir al creador de l’anunci primer hem d’accedir al plugin AdRotate, on podrem observar diverses opcions. 1. Entrem a Manage Adverts on podem visualitzar els anuncis que tenim activats o desactivats.    2. Per a fer-ne un de nou anem a Add New.
demomentsomtres-blog-adrotate

D’aquesta plantilla omplirem tots els camps.

  • Nom. Títol de l’anunci.
  • AdCode. És important que al codi <a href=””><img src=”%asset%” /></a>, entre les cometes, hi afegim la direcció web d’on volem que vagi l’anunci.
  • Banner asset. Per afegir la imatge de l’anunci.
  • Statistics. Permet fer un seguiment de les estadístiques de l’anunci.
adrotate

4. Al final de la pàgina podem observar l’apartat Select Groups on podrem escollir les mides de l’anunci que tinguem configurats. Per a poder configurar-los accedim a Manage Groups i, a Add New, podrem crear la configuració que millor s’adapti. 

  • Nom de la configuració.
  • A Mode recomanem posar Block Mode.
  • Dynamic and Block Mode decidim la quantitat de files (row) i columnes d’anuncis.

Al final de la pàgina trobem Select Adverts; escollim els anuncis que volem.

adrotate-groups

Veure les estadístiques

Per a poder observar les estadístiques de cada anunci tan senzill com accedir a Manage Adverts i al costat de cada anunci trobem Stats on accedirem a les estadístiques d’aquell anunci. En canvi, si volem les estadístiques de tots els anuncis, accedim a Statistics. En ambdues opcions podrem visualitzar les impressions i clics, a més a més d’escollir-ho per mesos.  
adrotate-adverts
Crear anuncis amb AdRotate de Wordpress 1

Aprofita la senzillesa d’AdRotate!

 

Si vols saber-ne més, contacta amb nosaltres o fes-nos saber si ho has aconseguit.