No és la primera vegada que col·laborem amb Metges Sense Fronteres. De fet, ja tenim muntada una solució de personalització de regals per bodes que permet regalar solidaritat aprofitant els moments feliços.

Nadal és l’altre gran moment de solidaritat i de petits gestos. D’aquí que quan ens van proposar construir una plataforma per fer arribar la solidaritat en forma de postal de Nadal, ens hi vam posar sense pensar-nos-ho.

Les possibilitats són immenses: felicitar el Nadal fent servir una postal genèrica o bé personalitzant-la amb les fotografies o textos que vulguem. Amb un disseny bonic, elegant i sempre recolzant l’enorme tasca de MSF.

 

Regala Salud una Nadala solidària de Metges Sense Fronteres

Qui no s’ha trobat davant la necessitat de fer un regal d’amic invisible o sopar d’empresa on cal un regal amb gust i pressupost contingut. A Metges Sense Fronteres, han trobat la solució: donatius en l’àmbit de la salut i la solidaritat.

Per fer-ho, disposen de la web regala.msf.es amb l’eslògan Regala salud, una solució web que hem construït des de DeMomentSomTres durant el passat mes de novembre. Podríem dir que és el nostre projecte d’aquest nadal.

En què consisteix Regala Salud?

Regala salud és una pàgina web que ens deixa escollir entre 6 donatius vinculats amb la salut i l’ajuda humanitària. Hi ha diversos kits, des de 6€ d’una vacuna a 150€ d’un refugi en un camp de refugiats.

Una vegada escollit algun dels productes, és el moment de fer la donació. Aquesta donació dona dret a poder personalitzar una postal de Nadal amb dissenys predefinits. La postal està pensada tant per poder ser impresa com utilitzada en formats digitals.

Vull fer la meva postal
Bon Nadal amb Metges Sense Fronteres 1

La plataforma de personalització que hi ha al darrere

Construir la plataforma ha estat un repte d’usabilitat. En principi es tractava de presentar un eCommerce amb una passarel·la de pagament que validés la donació i redirigís l’usuari a fer la seva personalització de la postal de Nadal.

Ja sabem que quan intervé qualsevol mòdul de personalització, l’experiència de l’usuari es complica perquè cal pensar l’ús que se’n farà des dels usuaris avançats fins els que mai han fet servir una interfície de personalització. I sempre n’ha de resultar un producte rodó.

Així, hi han intervingut 3 agents clàssics que ja coneixem molt bé a DeMomentSomTres: WordPress combinat amb WooCommerce i una plataforma de personalització de productes (la postal de Nadal).

En aquest cas, la plataforma de personalització ja té models predefinits de postal i manté espais per poder-hi incloure text i imatges. La interfície està pensada perquè es pugui utilitzar des de qualsevol dispositiu i la qualitat del producte resultant sempre serà òptima sigui amb un ús bàsic o intensiu de l’eina.

Vull fer la meva postal
Bon Nadal amb Metges Sense Fronteres 2