Com gestionar imatges d’una masia

per | 18-10-2018 | Manual de WordPress | 0 comments

wordpress imatges

Fa un temps a DeMomentSomTres vam crear un post específic per a Masies del Penedès que explicava com editar la informació d’una masia. Els propietaris podien entrar i gestionar la informació del seu allotjament com creien convenient. (Veure post)  No obstant, fa uns dies que ens han plantejat altres dubtes: com eliminar o canviar les fotos. Ja sigui per velles, perquè n’hi ha de noves o perquè no ens agraden. Per això hem cregut convenient fer aquest post.

Gestionar les imatges de la meva masia

1. Quan entrem dins la nostra masia, ens trobem diferent informació i a mesura que anem tirant avall trobem la galeria. Moltes vegades les imatges no surten definides i directament surten els quadradets amb “Afegeix” i “Suprimeix” com veiem a la foto de més avall. Premem “Afegeix” per gestionar-ho.

wordpress masia
imatges wordpress

 

2. Un cop hem clicat “afegeix”, ens sortirà una pantalla com aquesta. Si el que volem és afegir més imatges, simplement hem de prémer “seleccioneu fitxers” i triar la imatge que volem afegir i si el que volem és canviar ordres, eliminar o gestionar internament, clicarem “Galeria”. Seguidament ja podrem suprimir imatges (Cliquem a mostra i suprimeix), canviar l’ordre d’elles (pitjar sobre i moure-les al número que volem) i fins i tot podem canviar l’ordre de com volem el menú. Si ens fixem, l’ordre va amb els números que tenen les imatges a la dreta. També podem controlar les columnes que volem a la galeria i triar si l’ordre volem que sigui ascendent o descendent en funció del número de les imatges.
wordpress
Com gestionar imatges d'una masia 1

Fins aquí el nostre tutorial de WordPress per afegir, ordenar i suprimir imatges.

Arxius