També parlem en japonès, DeMomentSomTres?

per | 10-05-2018 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

No, no ens hem tornat bojos. No sabem parlar en japonès. Però sí que sabem fer vídeos en japonès.

Això és el que ha provocat un dels projectes que ens té immersos a bona part de l’equip durant aquesta primavera: l’Ultra Clean Marathon.

Un dissenyador que fa arquitectura de marca d’alt voltatge, el Raul González, una vídeo storyteller Carolina DeSantis, i una agent de premsa per a dominar-nos a tots, Gemma Moncho, s’han incorporat a un despatx bonic de màrqueting digital i terrestre, DeMomentSomTres, per donar forma, acompanyar, i immortalitzar aquesta gran iniciativa que serà recórrer Catalunya durant 7 dies amb una marató diària. Un gran repte esportiu i ambiental que se celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

Què hem fet per l’Ultra Clean Marathon

De moment, molta feina de rebotiga. D’aquella de picar pedra digital i terrestre. Dissenyar, gravar, editar, escriure, maquetar, fer tuits i stories i posts. Ordenar, fer trucades, organitzar rodes de premsa, portar agendes, fer més tuits. Conceptualitzar, imaginar, fer maletes, preveure crisis. Tot a la vegada. En una mateixa direcció i amb cohesió i consistència.

I aquest vídeo en japonès perquè sí. Perquè si anem a voltar món amb la gentilesa de les furgos de Nissan, potser que sàpiguen què estan patrocinant en la seva llengua.

Què pots fer tu per l’Ultra Clean Marathon?

Aquest repte està obert a tothom qui en vulgui formar part, en un dia d’activitat esportiva (al nivell que desitgi), dedicada a prendre cura de la natura.

La inscripció és gratuïta. No obstant, si vols contribuir a conservar el nostre entorn natural, t’animem a fer un donatiu a un dels projectes de conservació de la natura per on passa la UCM a través de la campanya “Jo Sóc Donant Ambiental”. Totes les modalitats de participació en aquest enllaç.

Arxius