Iniciem el segon tutorial de l’estiu amb un clàssic modern. Fa poc temps que Instagram admet perfil d’empresa, però ja és un clàssic que la gent ens pregunti com es fa.

Primer de tot, hem buscat les 7 diferències entre un perfil personal i un d’empresa. I no, no hem escollit dos perfils d’Instagram a l’atzar ;)

Com passar a perfil d'empresa a Instagram Com passar a perfil d'empresa a Instagram

Per què serveix un perfil d’empresa a Instagram?

 1. La biografia conté enllaços directes a la web, adreça física i trucada.
 2. Podràs promocionar-ne els continguts directament i també podràs crear promocions des de l’administrador d’anuncis de Facebook.
 3. Podràs compartir el contingut amb la pàgina de Facebook vinculada. Això vol dir que quan s’ha fet una publicació a Instagram i s’opta per compartir-la a Facebook, apareixerà automàticament a la pàgina i no al perfil personal.
 4. Podràs veure’n estadística des de la mateixa aplicació. En concret, recull impressions, abast, visites al perfil, clics al lloc web i seguidors.

Com pots veure, val la pena facilitar l’accés de les dades de contacte als usuaris, així que no veiem cap impediment per fer-ho i per si t’equivoques, és un procés reversible!

Quant al rendiment de les publicacions, de moment no hem observat diferència entre perfil personal i d’empresa.

Passos per activar el perfil d’empresa

Requeriments:

 • Recordem que l’administració completa d’aquesta xarxa social es fa via aplicació de mòbil.
 • Cal disposar d’una pàgina d’empresa corresponent de Facebook. Si no en tens, l’hauràs de crear.
 1. Accedeix al perfil que vols canviar.
 2. Ves a configuració. Ho trobaràs a la rodeta que queda a la dreta de “editar perfil“.
 3. Clica sobre l’opció “Cambiar a perfil de empresa“.
 4. Segueix els passos que et proposa l’aplicació.
 5. Autoritza Facebook per tal que poder vincular el perfil amb la pàgina corresponent. Primer l’hauràs d’autoritzar com a persona per poder accedir a les pàgines administrades.
 6. Completa les dades de contacte.

Ara que ja tens creat el perfil d’empresa, ja has pensat quin serà el teu calendari editorial? Amb això et podem ajudar, fes una ullada als recursos de l’Storytelling per a la comunicació digital i contacta amb nosaltres!