Tu, actualitza el WordPress!

per | 07-03-2017 | WordPress | 0 comments

Actualiza WordPress

Sentit avui en una sessió de treball: jo el que vull és una web amb un WordPress senzillet. Jo li he explicat que de senzillet res. Que el que volia dir és que volia una web fàcil de fer servir. Això es confon moltes vegades amb voler una web senzilla.

Tenir una web amb WordPress és fer servir una eina que no en té res de senzilla perquè al darrere hi ha el coneixement d’una comunitat enorme, que implementa millores la majoria de les vegades de manera totalment altruista.

El WordPress és una plataforma que evoluciona constantment implementant millores en cada versió i que fa que això arrossegui als desenvolupadors a fer millores en les seves extensions.

Tota aquesta moguda fa que l’eina sigui molt senzilla de fer servir, cada vegada més, i molt complex el seu engranatge. Aquesta realitat no sempre és visible. De fet, només ho és quan no se l’entén. Quan l’usuari creu que té davant un objecte perenne que mai evolucionarà.

I per què evoluciona?

Per seguretat. Qui no ha sentit parlar dels forats de seguretat, font de virus i d’altres mals? Cada nova versió va dirigida, en part, a tapar aquestes escletxes de seguretat que poden fer perdre el control de la plataforma.

Per rendiment. Tots volem webs ràpides i ben posicionades. És la nostra obsessió. Doncs a cada versió hi ha millores en aquest sentit, que després de la seguretat és l’objectiu principal.

Per amor. Tots els que som desenvolupadors, volem una plataforma més àgil, fàcil i maca. I hi posem carinyo fins a nivells pornogràfics que es resumeix amb l’slogan de WordPress:

el codi és poesia

De cara a la primavera tingues el WordPress arregladet…

S’acosta la primavera i comença a ser un bon moment per posar en ordre la selva en que s’ha tornat el teu WordPress.

  1. Fes una còpia de seguretat. Sempre podràs fer marxa endarrera.
  2. Ves a les actualitzacions de WordPress i actualitza’l a la darrera versió.
  3. Actualitza les extensions. Tenen vida pròpia i evolucionen soles per què hi ha gent que ens les estimem.
  4. Actualitza el tema. És sovint el punt més feble.

Acostuma’t a tenir el teu WordPress arregladet i amb el sota-bosc ben segat, t’estalviaràs incendis i tindràs una web cuqui digna de l’Angelines de la Competència.

I si no saps com fer-ho o necessites comptar amb un equip de jardiners-paisatgistes, posa’t en contacte amb nosaltres.

Arxius