Manual bàsic de supervivència per a Canva

per | 01-02-2017 | Manual de Canva | 0 comments

Manual bàsic de Canva

Som fans declarats de Canva, una solució online i gratuïta per preparar continguts visuals de màrqueting per a no dissenyadors, amb el permís dels dissenyadors que treballen amb nosaltres.

Som també usuaris avançats de la plataforma, però no hem perdut la memòria dels inicis, quan era una aventura saber com funcionava. Per això t’ho estalviem.

Però per poder-te moure amb fluidesa per la plataforma has de saber 5 trucs bàsics de Canva que et simplificaran la vida. Amb això ja et pota aventurar a començar a preparar els teus propis dissenys.

1- Pots moure el elements del teu disseny fent servir les fletxetes del teclat.

Selecciona el mòdul a moure i amb les fletxetes seràs més precís, ho podràs moure píxel a píxel. Truc extra: si prems majúscules i fletxetes, mouràs 10 píxels de cop.

Manual bàsic de Canva

2- Arrossega el ratolí per sobre diversos elements i selecciona’ls a la vegada.

Així es pot moure’ls tots junts o bé canviar-los de tamany sense haver de fer-ho per separat. També se’n pot fer una còpia del conjunt!

Manual bàsic de Canva
3- Experimenta amb el teu disseny fent-ne una còpia.

Pots fer una còpia exacta de la pàgina i anar experimentant amb diverses versions sense haver de xafar cap disseny. A l’hora de baixar la imatge o el pdf, podràs triar la versió que més t’agradi.

Manual bàsic de Canva

4- Arrossega elements d’una pàgina a una altra.

Pots arrosssegar tots els elements, inclòs el text a les altres pàgines. Molt útil quan estàs treballant amb diverses versions simultàniament i n’agafes el millor de cada una.

Manual bàsic de Canva

5- Sí, també funciona el copy/paste.

No com en altres solucions online que encara funcionen amb flash. Hi haurà moments que et semblarà que ho tinguis instal·lat a l’ordinador, perquè la majoria de les funcions són vàlides!

Manual bàsic de Canva

Ara bé, si el disseny que tens en ment supera les teves capacitats a Canva, ha arribat l’hora de contactar amb nosaltres!

Arxius