Per mantenir activitat a les xarxes socials, jo sóc de Buffer

21-11-2016 | Xarxes socials

Les xarxes socials cal mantenir-les fluïdes. És necessari que rebin continguts amb assiduïtats per què no es col·lapsin però sense superar el llindar que faci que els nostres seguidors s’afartin de nosaltres.

A l’hora de publicar a les xarxes socials cal mantenir un fi equilibri entre ser útil i emprenyador.

Amb quina freqüència cal publicar a les xarxes socials?

Hi ha estudis sobre la freqüència amb la que convé publicar com ara la guia de freqüència de publicació a les xarxes socials o bé aquest article d’on hem manllevat la imatge que segueix.

infographic-how-often-to-post-on-social-media

Freqüència de publicació segons el blog de Buffer

En definitiva, doncs, per anar bé, a les nostres xarxes socials, ens cal publicar com a mínim a diari i si pot ser més sovint, millor.

El repte doncs, està en trobar continguts per mantenir plenes les nostres xarxes socials i anar publicant al ritme que toca.

Com trobar continguts per publicar a les xarxes socials

És evident que o  bé ets extremadament creatiu o resulta difícil de generar cada dia 2 o 3 contiguts prou interessants i a més, fer la feina de cada dia.

Cal, doncs, trobar una manera de trobar continguts que ens permetin acabar d’entatxonar les xarxes socials.

Hi ha sectors empresarials més difícils i d’altres més senzills. Però en general, tots ens mantenim actualitzats d’alguna manera o altra. Ja sigui llegint revistes generals, blogs sectorials, escrits d’experts o el diari gratuït més proper.

Aquests continguts, si tu, que ets el màxim expert mundial en el teu negoci (i no és broma), et semblen rellevants és que ho són per a tots els teus clients i seguidors.

Com publicar els continguts quan convé

Una vegada trobats els continguts, la gràcia està en anar-los publicant al ritme que els teus seguidors toleren. I aquí és on entra en joc Buffer que és una solució per la publicació de continguts a les xarxes socials de forma programada.

Des del meu punt de vista, la gràcia de buffer és que tu vas posant continguts a la cua i ell anirà publicant d’acord al ritme establert. Però, si et convé pots posar continguts al principi de la cua per publicar-los tan aviat com sigui possible o fins i tot publicar immediatament.

Així és com comparteixo a les xarxes socials els continguts que publiquem al blog de DeMomentSomTres, els encuo a Buffed dient que siguin els propers de sortir.

Hi ha altres solucions com ara Hootsuite que permet fins i tot publicar quan sap que tens més audiència. No obstant, a mi Buffer és la solució que em va millor perquè va integrada amb Feedly que és l’eina que faig servir per mantenir-me informat.

I tu, com t’ho fas?

Ho comparteixes a través dels comentaris?

Arxius