Confesso que ho he intentat. Vaig fer un curs de 50 hores de Photoshop perquè necessito agilitat a l’hora de publicar certs continguts a les xarxes, o de dissenyar documents de suport a una campanya. Només em va servir per entendre que aquesta eina no és per mi.

Aquest testimoni és 100% real. Comú a molta gent que té relació directa amb el màrqueting i que té necessitats de fer els seus propis dissenys d’una manera àgil. I que per descomptat no ve del món del disseny.

Canva és la solució

Fa el disseny fàcil. A base de centenars de plantilles preestablertes que són totalment personalitzables.

Tampoc substitueix un dissenyador, el complementa. Fa que amb les indicacions d’un llibre d’estil d’un dissenyador deixin de ser un document oblidat per ser un manual d’ús real perquè per fi hi ha una plataforma on aplicar-les.

canva-marketing

Com funciona Canva

 • És una eina web
  No requereix d’instal·lació i s’hi pot accedir des de qualsevol dispositiu. Té app per iPad i iPhone Ofereix la possibilitat de registrar-se utilitzant Facebook o Google, per la qual cosa la fa molt accessible i fàcil. Existeix en castellà i anglès.
 • És gratuïta
  Malgrat que ofereix una versió de pagament que no és cap disbarat (120$/any) per quan se’n fa un ús intensiu, la versió gratuïta és prou àmplia per poder començar a fer dissenys sense trobar-hi limitacions.
 • És fàcil i intuïtiva
  No cal tenir conceptes de disseny previs perquè és una eina que se li treu rendiment a mesura que s’experimenta amb ella. I permet evolucionar i aprendre gràcies als tutorials que ofereixen gratuïtament.
 • Guarda tots els teus dissenys
  Els teus dissenys es guardaran sempre a pantalla d’inici igual que les fotos que pugis.

M’has convençut. Com començo?

 1. Registra’t a www.canva.com
  fes la visita guiada que et proposa, que és divertida i dura un moment i deixa’t anar.
 2. Subscriu-te al nostre butlletí electrònic
  Ens agrada tan canva que hem decidit de publicar una secció de manual de canva al blog.
 3. Pregunta’ns
  Utilitza els comentaris per demanar-nos consells i proposar idees. Intentarem poder-t’hi ajudar.