Ho estàs petant a Instagram, potser també a Facebook, et costa lo teu a Linkedin i, Twitter, millor que ho deixem. Portes les xarxes socials bé o molt bé. Estàs satisfet perquè ets un bon relacions públiques online i encara millor offline.

Però quan es tracta de fer les coses de veritat, obtenir resultats o simplement saber per què estàs dedicant temps al màrqueting digital, estàs perdut.

Ja ni parlem de quan la teva pàgina web ni tant sols apareix als buscadors després d’haver escrit infinitat d’articles sobre tu mateix.

Ara que s’ha acabat la festa, potser que parlem. I ho farem de SEO

3 raons per contractar el SEO a DeMomentSomTres

A ser un especialista en SEO no s’hi arriba d’un dia per l’altre

A DeMomentSomTres hem vist algorismes de Google de tots colors i de totes les espècies. Sabem com afecta el Hummingbird a les accions de SEO onpage, hem vist com el Phantom acabava amb empreses intocables. Hem assistit a la glòria i posterior descens als inferns del Authorship. 5 anys donen per molt. Hem après a estar alerta i no perdre’ns res.

La proximitat és la clau

Que el teu proveïdor parli el teu mateix llenguatge és la clau. Haver de salvar un oceà, un continent, ni que sigui un país per assegurar el teu millor partner en SEO no té cap mena de sentit. Qui et pot conèixer millor que qui et té a prop? Ara bé, t’assegurem que ser glocal també hi ajuda. Som aquí però tenim connexions arreu.

Claredat amb els informes

Ah, que no has vist mai un informe de les teves accions? Comencem per aquí. Això no és possible. És tan important fer les coses com saber-les medir. Per això combinem diverses fonts i no només les pròpies de Google per poder-te ensenyar l’estat de la tragèdia. En un sol informe i el que és més important, entenedor.

Ha arribat l’hora de parlar. Quedem?