Més de 1.000 descàrregues de DeMomentSomTres Export WordPress Plugin

08-10-2015 | WordPress

Hem ajudat a exportar més de 1.000 webs construïdes amb WordPress. Es diu aviat. O com a mínim ja n’hi ha moltíssimes que han instal·lat i fet servir un dels nostres plugins més ben valorats de manera totalment gratuïta.

La història surt, com sempre, d’un conflicte d’interessos entre els dos de DeMomentSomTres, en Marc i jo. Jo no sóc informàtica ni dissenyo ni faig plugins. Ni en vull saber. Però sí tinc clar què necessito i quines són les funcionalitats que vull que executi un plugin. Per tant, un bon matí d’un dia D, que calia haver executat uns exportació de continguts d’una web antiga cap a una de nova, el món es va ensorrar i Troia cremava. L’exportació s’havia deixat les imatges. Totes. Calia pujar-les una a una i tornar-les a referenciar. Nits sense dormir i ganes de matar. I llavors, en Marc, més per precaució que per cap altra cosa, es va arremangar i em va regalar primer a mi i després a la resta del món aquesta meravella: un plugin que recull tots els adjunts i els deixa al seu lloc, intactes, on toca. I van arribar els bombers a Troia.

DeMomentSomTres Export, una declaració d’amor de la comunitat

No sóc l’única que li professa amor salvatge a aquesta eina. Tenim unes quantes opinions, algunes ratllant la pornografia, que ens fan companyia les nits d’insomni quan un projecte ens fa allargar la jornada. Només ens fa falta rellegir-les per endolcir les pitjors hores davant la pantalla. Aquestes són una selecció:

Great fix to native import functionality!
We had a lot of problems with the native wordpress import/export. We simply wanted to export all posts with their attachments and featured images, but wordpress native plugin only exports the posts. This plugin did exactly what we wanted and saved us a lot of time editing and manupulating xml files ! Will use in future projects, Thanks!

DaTaTimTam, March 26, 2015 for WP 3.1.1

Excellent
I’m in the process of rebuilding a wordpress site for a client, and i needed to individually export her items.. trying to figure out a solution so the attachments/images imported was giving me such a head ache!! i wish i found this plugin sooner.. totally saved my day THANK YOU.

tsre, February 17, 2015 for WP 4.1

THANK YOU
Thanks so much for creating and sharing this plugin. Should be part of WP core.

kathycac, July 4, 2015 for WP 4.2.2

Necessites el plugin de WordPress Export? Descarrega-te’l, és per tu (i gratis)!

Aquí te’l deixem. Si t’agrada, fes-nos feliços i deixa’ns una opinió. Si no et funciona, envia’ns un correu i mirarem què hi podem fer. Avisem, però, que no sol donar problemes. És l’eina que voldrien parir tots els programadors almenys un cop a la vida.

Arxius