A DeMomentSomTres hem dissenyat un component de WordPress que hem anomenat DeMomentSomTres Labels i que permet dissenyar i imprimir etiquetes a partir d’un fitxer CSV fent ús principalment de CSS.

Per que els usuaris autoritzats puguin imprimir les etiquetes, és necessari que, prèviament s’hagi realitzat la càrrega del fitxer corresponent.

Aquí t’expliquem com fer-ho.

Preparar el fitxer

El primer pas, és preparar el fitxer. L’estructura del fitxer, s’haurà determinat en el moment de la configuració de la plantilla. Si no saps quina estructura ha de tenir, pregunta-ho als responsables del disseny.

Per poder-lo incorporar cal que el fitxer es desi en format CSV(valors separats per comes).

Els usuaris de sistemes diferents a Windows, cal que feu la conversió dels caràcters al joc de Windows. En sistemes Apple, el propi Microsoft Excel ens deixa desar-ho així, tal i com es mostra a la imatge.

Exportar d'Excel per carregar-ho al component de gestió d'etiquetes de WordPress

Exportació del fitxer des de Microsoft Excel

Pujar el fitxer

Càrrega de fitxers per les etiquetes

Càrrega de fitxers per les etiquetes

Ara, ja només ens cal accedir a la pàgina de pujar els fitxers d’etiquetes per poder carregar aquest fitxer.

Aquesta entrada es troba al menú lateral de l’administració de WordPress com a Etiquetes > Fitxers. Si no tens permisos per pujar-los, no veuràs l’opció.

Una vegada dins, hem d’escollir el fitxer que volem substituir, fer clic al botó de Seleccionar un arxiu. Cal tenir present que hi pot haver més d’un format d’etiquetes i que cada format té el seu fitxer. Si no es posa un substitut al fitxer, es conservarà el fitxer anterior.

Quan fem clic a Desa els canvis, el sistema pujarà els fitxers i els comencarà a utilitzar per fer les etiquetes.