DeMomentSomTres Labels – Imprimir etiquetes

28-09-2015 | Manual de WordPress

Quan Xerigots va començar a desplegar-se per Catalunya amb l’obertura de la botiga de Sant Cugat, va caldre poder disposar d’un sistema per imprimir etiquetes des de les botigues amb control centralitzat de les dades.

Fruit de la nostra col·laboració va néixer DeMomentSomTres Labels, el nostre component de WordPress per resoldre aquest repte de gestió d’etiquetes.

Aquest tutorial té per objectiu mostrar com els usuaris han d’utilitzar el component d’etiquetes per poder imprimir les etiquetes que vulguin. En el tutorial, pressuposem que algú, haurà pujat el fitxer de continguts tal i com s’indica en aquest altre tutorial.

Seleccionar les etiquetes

Seleccionar les etiquetes d'un format

Seleccionar les etiquetes d’un format

El primer pas consisteix en seleccionar les etiquetes que es volen imprimir.

Per això ens cal accedir a l’administració de WordPress, normalment es troba a  i accedir a l’opció del menú lateral que s’anomena Etiquetes.

Ens apareixerà una pantalla semblant a la que mostrem de Xerigots on, per cadascun dels formats definits, podrem escollir tantes etiquetes com volguem imprimir. Comptem amb els botons Tots i Cap en el lateral per ajudar-nos a seleccionar-les de forma ràpida.

Una vegada seleccionats tots els elements dels que vulguem imprimir l’etiqueta, hauràs de pitjar el botó Imprimeix etiquetes… (en el cas de la nostra imatge, formatges).

No es poden imprimir diversos formats de forma simultània.

Generació de les etiquetes

Com a conseqüència dels passos anteriors, s’obrirà una pantalla que mostrarà les etiquetes i es presentarà automàticament les opcions d’impressió.

Tingues present que l’orientació del paper i de les etiquetes coincideixi. Pot ser que hagis d’impimir-lo apaisat.

Si s’et tanqués aquest menú, pots reobrir-lo anant a l’opció d’imprimir normal, moltes vegades funciona [Control]+[P].

Impressió de les etiquetes

Quan tanquis aquesta finestra o pestanya, trobaràs de nou la pàgina de generació tal com l’havíem deixat.

Apa, a imprimir etiquetes (fes-ho amb responsabilitat ambiental ;))

Arxius