Fem créixer la comunitat via Instagram

per | 31-07-2015 | Xarxes socials | 1 comment

Kerpefoto 2015, concurs d'Instagram

Instagram és la xarxa del moment. O de l’any, o dels darrers dos anys amb permís de Facebook. És una xarxa molona, que respira bon rotllo i on la gent no es fa bufetades com a Twitter. Els trolls no hi són benvinguts. Per això és la xarxa ideal per fer branding còmodament. Les marques s’hi poden esplaiar, interactuar amb la seva audiència online i també offline, mostrar la part més amable.

També és la xarxa ideal per fer concursos que atrapin nous seguidors. En això estem ara capbussats a DeMomentSomTres. Gràfiques Kerpe i Fruits Secs Corbera, estrenen perfil i amb l’emoció de l’inici, han començat a surar per aquest món tan emocionant de les imatges amb filtres de la mà dels @castellersdevilafranca i @descobreixcatalunya.

Instagram per interactuar amb l’entorn

Kerpefoto 2015, concurs d'Instagram

Amb Kerpe hem iniciat un repte junt amb els Castellers de Vilafranca. Busquem la imatge que identifiqui l’esforç, la pasió, la feinada que hi ha abans i després de les actuacions. Què en treuen tots dos?Motivar la colla i demostrar el compromís de Kerpe envers el seu entorn més immediat. I de pas que es conegui la faceta fotogràfica de les gràfiques.

Instagram per presentar-se en societat

Descobreix la Molina. Esdeveniment d'Instagram amb Corbera

Corbera estrena perfil a Instagram la mateixa setmana que copatrocina un acte del perfil més potent al nostre país, DescobreixCatalunya, a la Molina. Al costat de Moritz, oferirem una mostra de productes als participants. Quin és l’objectiu?Associar la marca a actituds, opcions de lleure, que estan aliniades amb els valors i la filosofia de l’empresa.

És Instagram la teva xarxa per promocionar-te?

Això no t’ho podem contestar abans que ens responguis aquesta pregunta: És instagram la xarxa dels teus client potencials? Si la resposta és sí, ni ho dubtis. Ara bé, t’hem d’advertir que requereix molta més dedicació que Facebook i que hauràs de posar-hi un plus de creativitat. T’hi ajudem?

Arxius