La web, molt més que un aparador

26-06-2015 | Web

Que una pàgina web ha de ser funcional, no ens cansarem de dir-ho. De la mateixa manera que ha de formar part de l’engranatge d’una empresa, que n’ha de ser una peça més.

Així en els portals digitals que surten de DeMomentSomTres, incorporem funcionalitat específica dels negocis pels que els dissenyem. I, força vegades, no responen a funcions estríctament dins del món del màrqueting i la comunicació sinó que van molt més enllà.

La realitat és que una pàgina web ha de ser un entorn viu on conflueixin diferents aspectes d’una empresa: organitzatiu, vendes, màrqueting. De fet, la web és la realitat digital del global de l’empresa.

Exemples de web de DeMomentSomTres que incorporen funcionalitats personalitzades

Idiada, una web dedicada a la investigació

Applus Idiada forma part d’un projecte europeu, Prospect Project, en el qual s’ocupa, entre altres aspectes, de la tasca de divulgació.

Per tant, la web era una peça clau de la seva presència al projecte.

DeMomentSomTres ens hem ocupat de construir la part digital del projecte, però a més, hem construït una part no visible per al gran públic, però sí per als participants en aquest projecte tan ambiciós que s’ocupa de l’estudi de la seguretat dels vianants vista des del món de l’automòbil.

Calia que la web, a més, recollís la documentació de recerca en les diferents fases i amb diferents grups de treball en els quals hi trobem nivells d’accessos diferents.

Per això, hem desenvolupat una opció personalitzada amb un gestor de documental àgil i i que conté molt més del que aparentment ensenya.

La web ha esdevingut el hub des d’on s’articulen i es posen en comú totes les branques d’estudi i des d’on es fan visibles les conclusions i els resultats dels diversos equips de tot el món.

Prospect Project

Necessites una web amb funcionalitat específica?

Xerigots, el portal que ajuda el franquiciat

Xerigots es troba en fase d’expansió: obren una franquícia a Sant Cugat i paral·lelament han posat en marxa l’Obrador, una nau destinada a la producció i afinament de formatges de gran qualitat.

En aquest cas, és evident que la web que hem construït responia a necessitats de comunicació, però a més, el Jordi i la Gemma ens van demanar que a través de la web es centralitzessin tasques de la gestió diària de les botigues per tal de facilitar la feina als franquiciats.

En concret, les etiquetes dels productes exposats que són sempre un maldecap (ho sabem perquè és un repte que ja ens hi hem trobat en clients que gestionen diversos punts de venda).

En aquest àmbit, la nostra tasca ha consistit en reconvertir una antiga aplicació que generava etiquetes a partir d’un arxiu excel per millorar-la , permetent generalitzar els formats i gestionant-hi un accés segur a través de la rebotiga de la web.

Així, el propietaris de les diferents franquícies de Xerigots, l’únic que han de fer és marcar de quins productes necessiten etiquetes i tot seguit imprimir-les. Sense que s’hagin de preocupar per modificar dades o pel format.

Arxius